Pieron Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Brawo Przemyss!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Brawo Przemek! Każdy każdy krok w uświadamianiu to krok milowy! Zazdroszczę piwniczki i mam nadzieję że w tym sezonie dorównam Ci w arsenale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Brawo sąsiad W 30-tej sekundzie porter wylazł Ci z butelki hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Przemek jak nie wiesz co robić z tym ześrutowanym słodem to przywieź go do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Dziś wpadłem na dwóch panów co nie mają pojęcia o piwie i robią krypto reklamę tyskiego trochę żenada: Bardziej się nadaje chyba do działu lol Edytowane 24 Marca 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ale głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Żenujące i męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Lokowanie produktu w blogach? No cóż nowoczesny marketing. Wszędzie manipulacja. Zaczyna mnie to przerażać, bo jak w przypadku piwa widzę różnice to w przypadku innych produktów idę z nurtem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To chyba o tym odcinku mowil Kopyr w swoim blogu.Rzeczywiscie glupie to troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACz Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Rewolucja piwowarstwa domowego faktycznie istnieje, skoro ostatnio przeczytałem o tym nawet w gazecie PWr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Nie bezpośrednio o domowym bo o małych rzemieślniczych, ale z udziałem piwowara domowego /przynajmniej jednego/ http://www.radiomerk...pl/radio-online na żywo po 21.00 za minutkę. Edytowane 23 Maja 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) słucham. oooo cała godzina audycji To idę po piwo do piwnicy. Edytowane 23 Maja 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 prowadzacy pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No i z kim było....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jan i Wojtek Szałowie i kolega z browaryrzemieślniczych.pl, który buduje browar w Annapolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 browar w Annapolu chyba w Annopolu (miejscowość Annopole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Co prawda to nie piwowarstwo domowe ale myślę, że warto obejrzeć „Odkrywając wielkie marki: Pilsner Urquell” – już jutro o 20.00 na Discovery Channel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 artykuł na temat domowego piwowarstwa - podobno jest nas 10 tys http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130512%2FWEEKEND%2F130509554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 chłopaki się troszeczkę zagalopowali, bo nie wydaj mi się, że jest nas 10tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 raczej mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 skybert - autoryzowałeś ten artykuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 raczej mniej Według danych BA to nawet więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 W tygodniku Polityka nr 27 (3.07-9.07.2013) jest artykuł p. Adama Grzeszaka pt. "Rewolucja z pianką" Jest trochę podstawowych informacji nt. warzenia, trochę o małych browarach, wzmianka o Wielkim teście koncerniaków na blog.kopyra.com Całkiem przyjemny artykuł ale oczywiście bardzo ogólny. Jak ktoś będzie miał ochotę to mogę zrobić skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Według danych BA to nawet więcej. Czy to są szacunki na podstawie zamówień w BA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi