Bergie Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Za kilka dni planujemy pokaz warzenia na plenerowej imprezie, ale ze względów czasowo-ludzkich no i bezpieczeństwa również prawdopodobnie nie damy rady na tę konkretną datę zorganizować sobie butli gazowej i taboretu. Szybka burza mózgów i pojawiła się propozycja takiej oto przenośnej metalowej kucheneczki na kartusze: http://allegro.pl/kuchenka-turystyczna-2-funkcje-4-kartusze-gaz-i5336113042.html Myślicie, że udźwignie toto gar z brzeczką i pozwoli ją jako tako wygotować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jaką to ma moc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombinator Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Myślę że może być duży problem z zagotowaniem brzeczki. Edit: Takie znalazłem - Palnik o mocy równoważnej 2.2kW. Edytowane 20 Września 2016 przez Kombinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dzisiaj wtorek wieczór. Kurier i najpozniej w czwartek o 14 macie wszystko. Ta kuchenka nie da rady, chyba,ze warzycie mini warke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergie Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mini-warka to też jakiś pomysł. To ma być przede wszystkim POKAZ adresowany do publiczności absolutnie nie beergeekowej - dopuszczamy myśl, iż nie stworzymy mistrzowskiej warki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kolega ma coś podobnego, raczej wątpę żeby to miało 2kW. Parówki grzaliśmy pół godziny Wysłane z mojego NX511J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 To już lepiej ognisko by zrobić, to nadawać się może do zacierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Miałem to na wakacjach pod namiotem. Obiad się podgrzeje, zupa ugotuje, herbata również zrobisz, ale z gotowaniem brzeczki nie da rady Edytowane 21 Września 2016 przez chemiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergie Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Łatwo nie było, ale udało się. Była to finalnie warka 10 l w garnku 15 l, piwo poszło przedwczoraj w butelki. Morzna Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Warzy się przez rz a moRZna to przez Ż. Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergie Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Warzy się przez rz a moRZna to przez Ż. http://m.zapytaj.onet.pl/Category/007,024/2,27195402,O_co_chodzi_z_memem_z_Bronislawem_Komorowskim_gdzie_mowi_on_cosnie_poprawnie_np_morzna__morzna_.html Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi