pneuropathic Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam serdecznie jestem mieszkańcem Lubina a na weekend chciałem się wybrać z żoną do pubu we Wrocławiu gdzie można skosztować na prawdę dobrego piwa w miłej atmosferze. Ja znalazłem browar stu mostów czy ktoś zna to miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja od siebie mogę spokojnie polecić Targową czy Szynkarnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Szynkarnia, Marynka Piwo&apertivo, Lamus, Narożnik, 4Hops, Kontynuacja, Alebrowar, Włodkowica 21, Targowa i jeszcze kilka innych Barów jest sporo wszystko w okolicy rynku albo Włodkowica i Ruskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuropathic Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Bardzo dziękuje, na pewno coś dla siebie znajdę, bo pod lokal muszę znaleźć blisko nocleg abym miał wszystko "pod nosem" Edytowane 26 Września 2016 przez pneuropathic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A b.biz znasz?Rzuć okiem jakby co: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuropathic Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Padło na Szynkarnie przekonało mnie, że mają "Ale Browar" szkoda tylko, że nie mają piw z "Kingpin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 http://ontap.pl/?city=wroclaw&type=1 polecam 4hops i kontynuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Padło na Szynkarnie przekonało mnie, że mają "Ale Browar" szkoda tylko, że nie mają piw z "Kingpin" Nie lepiej iść do ich firmowego lokalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuropathic Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jacer dopiero dzisiaj zobaczyłem, że we Wrocławiu jest AleBrowar tym bardziej, że to właśnie w ten weekend ma być tam fajna impreza, fajnie bo nalewają też piwo po 250ml więc spróbuje zapewne wszystkiego bez obawy, że upije się za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Drogi kolego zanim zaczniesz degustować te pyszne piwa i odwiedzać te wspaniałe lokale, popracuj proszę nad ortografią. Idzie twoje teksty czytać, tylko po co się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuropathic Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Drogi kolego, długo się męczyłem i borykałem z problemem sklejania się słów, temat poruszany był dziale technicznym http://www.piwo.org/topic/6634-forum-zauwazone-bledy/?p=411098 A połączone słowa to nie są błędy ortograficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 żewe Sory ale żle odczytałem twoje intencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 żewe Sory ale żle odczytałem twoje intencje. Ale ,żę co?Żew?Że nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Krótko że we WROCŁAWIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi