maro86 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 (edited) Witam. Czy któryś ze sklepów - poza: http://piwoszarnia.pl/ uczestniczy w tegorocznym dniu darmowej dostawy? Edited November 24, 2016 by maro86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Czy któryś ze sklepów - poza: http://piwoszarnia.pl/uczestniczy w tegorocznym dniu darmowej dostawy? alepiwo.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 (edited) alepiwo.pl Warto dodać, że w alepiwo.pl jest darmowa od 100 zł, a w piwoszarni dnia 28.11 jest chyba bez dolnego limitu dla darmowej dostawy. Btw czekam na jeszcze jakiś sklep Edited November 24, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 alepiwo.pl Warto dodać, że w alepiwo.pl jest darmowa od 100 zł, a w piwoszarni dnia 28.11 jest chyba bez dolnego limitu dla darmowej dostawy. Btw czekam na jeszcze jakiś sklep Dwa pytanka odnośnie alepwio.pl: 1. W typie dostawy zostanie jutro dodana nowa opcja dedykowana do tej promocji ? 2. Promocja działa niezależnie od tego czy wybierzesz płatne z góry czy też płatne przy odbiorze, tak ? Z reguły idę w płatne przy odbiorze więc wolę się upewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 To już sam mogę sobie odpowiedzieć. Wg stronki wychodzi, że darmowa dostawa dot. wyłącznie opcji Przedpłata na konto. Przy płatności Za pobraniem normalnie są doliczane koszty dostawy. A szkoda bo już miałem sklepane zamówienie do nich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbek Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 a to w czym jest problem żeby zrobić przelew ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 To już sam mogę sobie odpowiedzieć. Wg stronki wychodzi, że darmowa dostawa dot. wyłącznie opcji Przedpłata na konto. Przy płatności Za pobraniem normalnie są doliczane koszty dostawy. A szkoda bo już miałem sklepane zamówienie do nich... szczerze to zdziwiłbym się gdyby jakikolwiek sklep zgodził się na darmową wysyłkę za pobraniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 No nie było dokładnie podane więc można było się trochę połudzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Wyciąg z regulaminu Dzień darmowej dostawy, prawa i obowiązki sklepu: b) wprowadzić koszt dostawy równy 0 (zero) złotych dla wszystkich zamówień złożonych 29 listopada 2016 od godziny 00:01 do godziny 23:59, niezależnie od metody płatności, rodzaju dostawy i wartości zamówienia Wydaje mi się, że ten punkt informuje, że sklep piwoszarnia ma darmową dostawę i to nawet za pobraniem. Sugeruje kontakt telefoniczny ze sklepem, dla potwierdzenia. Btw nie lepiej zrobić przedpłaty? Nigdy nie miałem z tym problemów. No może raz, na allegro ale to był anonimowy sprzedawca (policja złapała chłopaczka, ja kase odzyskałem i generalnie happy end). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Wyciąg z regulaminu Dzień darmowej dostawy, prawa i obowiązki sklepu: b) wprowadzić koszt dostawy równy 0 (zero) złotych dla wszystkich zamówień złożonych 29 listopada 2016 od godziny 00:01 do godziny 23:59, niezależnie od metody płatności, rodzaju dostawy i wartości zamówienia Wydaje mi się, że ten punkt informuje, że sklep piwoszarnia ma darmową dostawę i to nawet za pobraniem. Sugeruje kontakt telefoniczny ze sklepem, dla potwierdzenia. Btw nie lepiej zrobić przedpłaty? Nigdy nie miałem z tym problemów. No może raz, na allegro ale to był anonimowy sprzedawca (policja złapała chłopaczka, ja kase odzyskałem i generalnie happy end). najwyraźniej ekipa organizująca akcję nie sprawdziła ani piwoszarni ani alepiwo pod kątem zgodności z ich regulaminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 a to w czym jest problem żeby zrobić przelew ? Nie robię przedpłaty w sklepach w których kupuję po raz pierwszy. Inną sprawą jest to, że przy płatności za pobraniem realizacja zamówienia jest natychmiastowa a przy przedpłacie dopiero po zaksięgowaniu na konto. Wyciąg z regulaminu Dzień darmowej dostawy, prawa i obowiązki sklepu: b) wprowadzić koszt dostawy równy 0 (zero) złotych dla wszystkich zamówień złożonych 29 listopada 2016 od godziny 00:01 do godziny 23:59, niezależnie od metody płatności, rodzaju dostawy i wartości zamówienia Wydaje mi się, że ten punkt informuje, że sklep piwoszarnia ma darmową dostawę i to nawet za pobraniem. Sugeruje kontakt telefoniczny ze sklepem, dla potwierdzenia. Btw nie lepiej zrobić przedpłaty? Nigdy nie miałem z tym problemów. No może raz, na allegro ale to był anonimowy sprzedawca (policja złapała chłopaczka, ja kase odzyskałem i generalnie happy end). Moje pytania dot. alepiwo.pl . Jeśli chodzi o naciągaczy to u Ciebie akurat był to jeden przypadek a u innych jest ich więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Haha, nasza rodzima paranoja.... A tak przy okazji,gdzie ta darmowa dostawa w http://piwoszarnia.pl/ Edited November 27, 2016 by dziedzicpruski Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Nie robię przedpłaty w sklepach w których kupuję po raz pierwszy. Inną sprawą jest to, że przy płatności za pobraniem realizacja zamówienia jest natychmiastowa a przy przedpłacie dopiero po zaksięgowaniu na konto. Powiem szczerze, że obawa przed zakupem z przedpłatą w Alepiwo jest zdecydowanie na wyrost... A realizacja zamówienia jest natychmiastowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Haha, nasza rodzima paranoja.... A tak przy okazji,gdzie ta darmowa dostawa w http://piwoszarnia.pl/ No właśnie Piwoszarnia na swojej stronie nic o tym nie pisała. Przynajmniej ja nie znalazłem. A takiej informacji bym się spodziewał na pierwszej stronce. Nie robię przedpłaty w sklepach w których kupuję po raz pierwszy. Inną sprawą jest to, że przy płatności za pobraniem realizacja zamówienia jest natychmiastowa a przy przedpłacie dopiero po zaksięgowaniu na konto. Powiem szczerze, że obawa przed zakupem z przedpłatą w Alepiwo jest zdecydowanie na wyrost... A realizacja zamówienia jest natychmiastowa. Nie kwestionuję uczciwości i rzetelności tego sklepu ale mam zasady, których się trzymam. Edited November 28, 2016 by Raban19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 dzisiaj już znalazłem, główna strona, zmieniające się komunikaty, jutro jest ten dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 A gdzie darmowa dostawa w alepiwo.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Jutro 29.11 darmowa wysyłka w Krośnie,, jeśli ktoś szkła potrzebuje jak znalazł. http://sklep.krosno.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Jutro 29.11 darmowa wysyłka w Krośnie,, jeśli ktoś szkła potrzebuje jak znalazł. http://sklep.krosno.com.pl Warto powiedzieć, że sklep oferuje szkło wszelkiej maści bo ktoś może tam kliknąć i szukać słodu czy chmielu A gdzie darmowa dostawa w alepiwo.pl? W piątek była Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 dzisiaj już znalazłem, główna strona, zmieniające się komunikaty, jutro jest ten dzień. I zakup już od 20zł brutto także szacun za to. Do tego deklaracja wysyłki w 3 dni. Wygląda optymistycznie zwłaszcza, że w ofercie chmiele ze zbiorów 2016. Także to jest bardzo fajna sprawa. Można potestować już jak się sprawiają nowe wersje. U mnie jednak już się realizuje zamówienie w Esencjach Smaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus383 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Szkoda, że w Krośnie a'la Teku skasowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Skończyłem pisać swojego posta, wszedłem na stronę Piwoszarni i jakoś te chmiele 2016 zaczęły do mnie przemawiać Wrzucę jutro zamówionko do nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Też się planuję zaopatrzyć w zbiór z 2016. Ceny chyba ok, choć przyznam, że nie powyrównywałem specjalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 krzysiek9999, dnia 28 listopad 2016 - 17:44, napisał: A gdzie darmowa dostawa w alepiwo.pl? W piątek była hmmm.... a to nie jest tak, że dzień darmowej dostawy jest 29 listopada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raban19 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Też się planuję zaopatrzyć w zbiór z 2016. Ceny chyba ok, choć przyznam, że nie powyrównywałem specjalnie. Wiesz, nie ma co tam za dużo się zastanawiać bo póki co mamy Lubelski, Sybilla, Marynka i Perle (jeśli dobrze się przyjrzałem (granulat)) na 2016. Także generalnie to i tak już są te tańsze chmiele więc złotówka w tą czy tamtą chyba aż takiej różnicy nie robi. Chyba, że bierzesz ilości hurtowe krzysiek9999, dnia 28 listopad 2016 - 17:44, napisał: A gdzie darmowa dostawa w alepiwo.pl? W piątek była hmmm.... a to nie jest tak, że dzień darmowej dostawy jest 29 listopada ? No to mnie zagiąłeś Możliwe, że jutro też jest na alepiwo.pl . W piątek było na 100% bo widziałem 0zł koszt przesyłki jak się wybrało przedpłatę. Na Piwoszarni pewnie z rana pojawią się dodatkowe opcje co do darmowej przesyłki tego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Esencja ma dzień darmowej dostawy? Powodzie niestety nie ma fermentacji mobile, a coś na lagiera by się przydało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts