Kòpôcz Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Też mi nowina - już Borat mówił, że w Kazachstanie pije się sfermentowany koński mocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 A już warzywa na krowim gównie są ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Na świeżych niekoniecznie, przekompostowane to już inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecha Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zakupiłem niedawno ten wynalazek z birbanta i w sumie jest ok. Kupy tam nie czułem ani w zapachu, ani w smaku (chyba - bo nie próbowałem nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielo Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 A czy w ogóle to piwo jest wędzone owczym łajnem? Szczerze mam wątpliwości. Nie chcę siać plotek, ale nigdzie nie jest napisane wprost że użyto właśnie tego składnika. Na etykiecie jest napisane 'słód wędzony owczym gównem' a na stronie 'słód odpowiednio wędzony'. Takie enigmatyczne określenie może znaczyć cokolwiek, a nigdzie nie jest napisane wprost czym jest wędzone. Nie chcę nikogo oskarżać, ale śmierdzi mi to fejkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A czy w ogóle to piwo jest wędzone owczym łajnem? Szczerze mam wątpliwości. Nie chcę siać plotek, ale nigdzie nie jest napisane wprost że użyto właśnie tego składnika. Na etykiecie jest napisane 'słód wędzony owczym gównem' a na stronie 'słód odpowiednio wędzony'. Takie enigmatyczne określenie może znaczyć cokolwiek, a nigdzie nie jest napisane wprost czym jest wędzone. Nie chcę nikogo oskarżać, ale śmierdzi mi to fejkiem. Na swoim peju dość jasno dali do zrozumienia. Też bym nie napisał na butelce swojego piwa że wędziłem owczymi odchodami, bo to mimo rozkręcania burzy kiepsko marketingowy zabieg dla niewtajemniczonych. KMWTW, ale po co pisać o gównie na etykiecie własnego produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Myślę, że to bardziej ukłon w stronę sanitarnych służb monitorujących rynek spożywczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidaol Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @Bielo - Chłopaki z Birbanata w wywiadach mówili jak "tworzyli" ten słód, żadnych spisków. Bielo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Bobki bo wysuszeniu na słońcu nie śmierdzą. Nasze śmierdzi. Czy to piwo jest do dostania w polsce? Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Polskie czy islandzkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi