zielczi Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Możesz coś powiedzieć o grzałkach zanim dojdą? Są ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Szczerze powiem, że nie sprawdzałem przy ostatnim zamówieniu były ok. Prosiłem aby zmniejszyli odległość od króćca do pierwszego gięcia i widziałem, że jest lepiej. Poślizg wynikał z opóźnienia dostawy nierdzewnych nakrętek. Nie próbujcie podłączać grzałek bez zanurzenia - W teorii grzałki powinny wytrzymać jednak są przeznaczone do grzania cieczy i dopuszcza się tylko chwilowy jej brak. Co mogę jeszcze powiedzieć... Czekajcie na paczki i czerpcie przyjemność z odpakowywania i strzelania z bąbelków hahaha... Dajcie też znać jak się sprawy mają, bo choć grzałki zamontowałem to jeszcze ich nie podłączyłem. Interesuje mnie częstotliwość on/off przy grzaniu. A jeśli będziecie grzać na 100% mocy to dajcie znaka czy zacier się nie przypala. Zielczi skoro ruszyłeś temat FD to nie będe się w to bawił... mogę pomyśleć nad wykonaniem mieszadła ramowego, skoro nie chcecie wg mojego projektu ;p Jednak potrzebuje kogoś do współpracy... Dzisiaj naświetliłem sprawę chłodnic ale minie 2 dni zanim miną mi zakwasy od "pakowania" haha. Ps. Mari50 nie wtykniesz mnie tam gdzieś w paczkę na Islandię? Edytowane 26 Maja 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen YoDa Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Przelew poszedł, czekam na przesyłkę. Dzięki za organizację akcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari50 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ps. Mari50 nie wtykniesz mnie tam gdzieś w paczkę na Islandię? Do paczki już się raczej nie zmieścisz mam ful ale oczywiście zapraszam .Islandia to piękny kraj choć dziś atrakcyjny już tylko turystycznie ,niestety nie zarobkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawart Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Paczka dotarła. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Puściłem już przelew. Paczka gdzieś w kraju ale coraz bliżej mnie. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 grzałki doszły, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_green Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Paczka dotarła, jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Grzałki dotarły. Bardzo dziękuję za akcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari50 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Paczuszka u celu. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguda Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Paczka wczoraj dotarła. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Mam już paczkę, przelew w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Grzałki dojechały. Przelew wysłany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Do mnie też dotarły. Gdybyś następnym razem też się podjął takiej pracy, to do ceny powinieneś doliczyć jeszcze roboczogodziny za pakowanie. elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jestem po pierwszym gotowaniu i mogę powiedziec ze działa super do 2x1,75kW potrzrbujecie napewno kabel 2,5mm2 bo 1,5mm2 nie wytrzyma przy grzaniu 2 naraz mimo tego ze grzalki chodziły na 100% nie przypalilo mi slodu na 30l wody było 11kg slodu zobaczymy jak będzie się spisywalo przy drugim gotowanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1g Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cześć Będą jeszcze zapisy na grzałki, albo może ktoś ma 2 szt do odsprzedania? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Też bym się z chęcią zapisał na grzałki. Liczę, że pojawi się kolejny nabór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mogę sie zająć zamówieniem jeśli chcecie ale potrzeba 20szt czyli 10 osób po 2 jak znajdę chwilę to wyczyszcze formularz zamowieniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) I jaki wtedy mamy koszt per grzałka bo skłaniam się ku 4. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez 8Pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienki Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja również jestem chętny na 2 grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_green Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Z chęcią dopiszę się do ponownego zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 112 komplet czyli 2 szt nie mam internetu w domu jak tylko mi panowie wymienia antenke wyczyszcze formularza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jaki rozstaw wierciliscie na kegu din pod grzałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Z rysunków by wynikało że to będzie 60mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Także chciałbym zamówić dwie grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi