anteks Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sędziowie szczególnie zachwalali bardzo wysoki poziom piw w kategorii 'Wariacje' Gratuluje! Może w finale bo o eliminacjach krążyły różne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digy Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Co z metryczkami, kiedy, gdzie i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Następny niecierpliwy. Chyba jeszcze nie wiesz, że piwowarstwo uczy cierpliwości. Przypomnij sobie kiedy był konkurs i jaka data jest dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Następny niecierpliwy. Chyba jeszcze nie wiesz, że piwowarstwo uczy cierpliwości. Przypomnij sobie kiedy był konkurs i jaka data jest dzisiaj. Niecierpliwy? Zapytać nie można? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zapewne tak, jak w wypadku każdego konkursu zgłoszonego do Pucharu - powinny być gotowe do 2 tygodni od ogłoszenia wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przepraszam jeżeli to jest gdzieś zapisane lub zostało podane, ale 5 kg słodu upominkowego otrzymywali piwowarzy będący na piwobraniu? Czy może jest opcja opłacić kuriera żeby podesłali? Chciałbym przetestować słód na którym powstaje oryginał no i wiadomo zawsze na 3 warki po 12 litrów będzie Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przepraszam jeżeli to jest gdzieś zapisane lub zostało podane, ale 5 kg słodu upominkowego otrzymywali piwowarzy będący na piwobraniu? Czy może jest opcja opłacić kuriera żeby podesłali? Chciałbym przetestować słód na którym powstaje oryginał no i wiadomo zawsze na 3 warki po 12 litrów będzie Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka 5kg słodu dostaną wszyscy którzy wysłali do grodziska piwo. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) słód dostaną wszyscy (browar już sam organizuje transport). A dla ciekawych - ten sam słód, na którym warzy browar w Grodzisku można kupić tu: https://www.homebrewing.pl/slod-pszeniczny-wedzony-debem-bruntal-czechy-5kg-p-1069.html Edytowane 29 Czerwca 2017 przez 1therion Marcin_K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow77 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czy słód będzie ześrutowany? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czy słód będzie ześrutowany? ;-)No proszę Cię... Jasne że nie Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow77 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie było to dla mnie jasne ,więc zapytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Może browar do słodu dołączyłby słoiczek z drożdżami? Edytowane 30 Czerwca 2017 przez anteks GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow77 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalski228 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 witam mam pytanie co się dzieje z obiecanymi 5kg słodu? dostał ktoś w ogóle paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ja jeszcze nie Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkkr Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ja też jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jeszcze nie. Ale biorąc pod uwagę upały, to mi się nie spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak dotrze coś za miesiąc czy dwa to też się nie obrażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Jak dotrze coś za miesiąc czy dwa to też się nie obrażę.Oczywiście że się nie spieszy, ale jak było obiecane to jak dla mnie być powinno. Na razie cierpliwie czekamy. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Kiedys wygrałem ten konkurs i załatwiłem sobie mały bonusik do nagrody. Niestety przez 3 misiące byłem zwodzony i w końcu olałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter88 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Do mnie dotarly metryczki, fanty od browaru i nagroda w pln. Nie wiem kto wysyla slod i bony no ale mam nadzieje ze kiedys dojda chmiel i drodze juz czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxikaz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Właśnie dotarł do mnie słód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Informuje z dużym opóźnieniem, słód przyszedł. Więc szacunek za słowność dla organizatorów.Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Panie i panowie, dajcie znać czy ktoś jeszcze oprócz mnie nie dostał słodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycroft Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ja wciąż nie dostałem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi