erwolf Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Cześć, Pytanie dotyczy licencji BS2. Po zakupie wpisuje kod np. na laptopie. A co np. jeżeli wymieniam laptopa na inny? Czy bez problemu przeniosę licencję? Czy mogę jej używać na 2 komputerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tak i tak. Temat do usunięcia. Jest już bogaty wątek o bs2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwolf Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzięki za info. Z tym bogactwem wątków o licencjach bym nie przesadzał akurat znalazłem 2 szt. ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 13 minut temu, erwolf napisał: Z tym bogactwem wątków o licencjach bym nie przesadzał hmmm... ale bogaty wątek nie oznacza bogactwa wątków 3 godziny temu, erwolf napisał: A co np. jeżeli wymieniam laptopa na inny? Czy bez problemu przeniosę licencję? Czy mogę jej używać na 2 komputerach? A nie sądzisz iż na te pytania najlepszej odpowiedzi udzieli Ci producent tego softu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tudzież po trochę ja, jako polski sprzedawca Odpowiadając na Twoje pytanie, jest dokładnie tak, jak napisał Wihura:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi