Hobbysta Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam, mam nieużywana kadź filtracyjna, jak moge ja wykorzystać zeby nie stała i się kurzyła ? Da się jakos te otwory zalepić tak aby funkcjonowało jako fermentor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zaslep kranem i po kazdej fermentacji rozbierz go, umyj i zdezynfekuj. Przed uzyciem tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Możesz z tego zrobić dużą solniczkę. darinho i Browar Radosław 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zaslep kranem i po kazdej fermentacji rozbierz go, umyj i zdezynfekuj. Przed uzyciem tak samo. Nie do końca rozumiem, jak ma mi pomoc kranik z dziurkami w denku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Możesz z tego zrobić dużą solniczkę. No nie powiem, uśmiałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Tak na poważnie do dobry kompostownik wstępny można z tego zrobić ,tylko trzeba drugie wiadro ;), ewentualnie jakiś gar do którego będzie wyciekać kiszonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie wiem gdzie w mieszkaniu kompostownik wcisnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie skumalem, ze masz kadz filtracyjna z falszywym dnem, jakos domyslnie biore za pewnik ze wiekszosc uzywa sracz wezyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 3 minuty temu, Hobbysta napisał: Nie wiem gdzie w mieszkaniu kompostownik wcisnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No, jak w bloku to nie bardzo, ale możesz komuś dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 No myślałem nad oddaniem w zamian za własny wyrób, ale byłem ciekaw, czy da się jakos wykorzystać.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Jak masz pokrywkę to może taki ociekacz do butelek? Na dno ręcznik, albo te dziury wywiercic w dnie. https://www.piwo.org/forums/topic/23791-suszarka-do-butelek/ Edytowane 5 Stycznia 2018 przez darinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Możesz pomyśleć nad wykorzystaniem tego fermentora jako deszczownicy do wysładzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Możesz pomyśleć nad wykorzystaniem tego fermentora jako deszczownicy do wysładzania. Brzmi to naprawdę bardzo fajnie, spróbuje przy następnej Warce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi