anmar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 6 minut temu, kOnOr napisał: nie chce sie zniechecic po pierwszych razach Czasami jest tak lepiej. Nie wszyscy muszą śpiewać w operze, tańczyć w balecie lub warzyć piwo. Niektóre prace lepiej zostawić fachowcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 no ale jak mozna zle zrobic brewkita jak tam wszystko piszea moj na razie nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 1 minutę temu, kOnOr napisał: no ale jak mozna zle zrobic brewkita jak tam wszystko piszea moj na razie nie pracuje Obawiam się, że możesz udowodnić iż można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) hehehe.właśnie zaczeło pracowac.jedno bulkniecie na jakies 40sekund ale mialem poczatkowe 10blg ;/ co to moze oznaczac? Edytowane 17 Stycznia 2018 przez kOnOr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 12 minut temu, kOnOr napisał: hehehe.właśnie zaczeło pracowac.jedno bulkniecie na jakies 40sekund ale mialem poczatkowe 10blg ;/ co to moze oznaczac? Co żeś tak uczepił tego ekstraktu? Z tego co policzyłem to tyle powinno wyjść z tego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 no ok ale ciekawe to ilu blg spadnie,chodzi mi o zawartosc alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 jak będzie za mało alko to dopraw cukrem, albo przedestyluj. majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 albo przedestyluj. Bardzo radykalny krok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 a jesli po skonczonej fermentacji dodam cukier bedzie dalej fermentowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 A na czym polega nagazowanie piwa w butelkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 aha rozumiem,sory ale jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 piany nie ma,rurka nie pracuje ale bombelki z brzeczki wylatuja na powierzchnie.brak piany,wysp itd.dlaczego nie pyka rurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirk gently Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dnia 1/17/2018 o 13:13, kOnOr napisał: no ok ale ciekawe to ilu blg spadnie,chodzi mi o zawartosc alkoholu Jak robisz piwo po to żeby się nawalić to szybciej będzie kupić pół litra w Biedrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jeżeli piwo będzie miało smak i cała resztę to co w tym złego że będzie miało np. 5%? I będzie można się nim upic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 2 godziny temu, kOnOr napisał: cała resztę czyli było zimne i tanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 4 godziny temu, kOnOr napisał: Jeżeli piwo będzie miało smak i cała resztę to co w tym złego że będzie miało np. 5%? I będzie można się nim upic? Podejscie niegodne piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Źle mnie zrozumieliscie ja robię piwo żeby się sprawdzić to raz. Dwa aby spróbować piwa naturalnego, swojego nie tej chemii z kampanii itd. A to że będzie zimne, z procentem, smaczne, tanie to jak najbardziej mi to pasuje. Nie będę hipokryta mówiąc że nie lubię wypić więcej jak jedno piwo na grillu z znajomymi czy rodzina. I piwo bez alkoholu to nie piwo jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 jakims cudem powietrze dostaje sie przez kranik?jak to mozliwe?(nic nie kapie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A dlaczego sądzisz, że powietrze dostaje się przez kranik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 bo na otwartym wiadrze widze jak po bulknieciu wylatuje bombel powietrza na wysokosci kranika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jak nie kapie z kranika to znaczy, że jest szczelny. Zapewne w jego obrębie koncentruje się CO2, które bierzesz za powietrze. Zostaw to piwo w spokoju, a zaoszczędzony czas przeznacz na nadrabianie braków w wiedzy piwowarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOnOr Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 tak szef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Podepnę się pod wątek. To moje pierwsze piwo. Oczywiście żaden z niego pils. Trochę mocno czuć drożdżami. Ponadto równolegle robiłem koźlaka i też jestem zadowolony (chociaż taki z niego koźlak, jak z tego drugiego pils). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi