josefik Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tak powinno być 0,9 jest jeszcze jedna drobna nieścisłość wogosz to tata Jana Szały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Podana receptura została przepisana z formularza zgłoszeniowego piwa , więc pytania należy skierować do autora receptury ps. Jako że Janek nie jest chyba zarejestrowany na tym forum , a na Browarbizie sie raczej nie udziela proponuje uderzyć do wogosza Edytowane 10 Września 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tak powinno być 0,9 jest jeszcze jedna drobna nieścisłość wogosz to tata Jana Szały To ja zamieszałem Ale też się zgubiłem kto jest to Czyli jak ima nick zwycięzca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tak powinno być 0' date='9 jest jeszcze jedna drobna nieścisłość wogosz to tata Jana Szały [/quote'] To ja zamieszałem Ale też się zgubiłem kto jest to Czyli jak ima nick zwycięzca ? Jak napisałem wyżej Janek chyba nie jest zarejestrowany tutaj , na bb ma nick ecc81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zarówno jak Wojtek(wogosz ) tak i Janek zakwalifikowali do finału Kaźmierzu więc można będzie ich "przesłuchać " na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Tak się zastanawiam, czy wobec tegorocznej receptury konkurs ma jeszcze rację bytu dla zwykłego śmiertelnika, który nie wstąpi w szeregi PSPD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Tak się zastanawiam, czy wobec tegorocznej receptury konkurs ma jeszcze rację bytu dla zwykłego śmiertelnika, który nie wstąpi w szeregi PSPD... Dlaczego tylko dla członków PSPD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Tak się zastanawiam' date=' czy wobec tegorocznej receptury konkurs ma jeszcze rację bytu dla zwykłego śmiertelnika, który nie wstąpi w szeregi PSPD...[/quote']Dlaczego tylko dla członków PSPD ? Czes gdzieś wyżej pisał o drożdżach dla członków, którzy opłacą składki No, ale jak stwierdził wczoraj pewien kolega. Trza czekać i może kiedyś drożdże wejdą do sprzedaży w naszych sklepach A fermentu nie chciałem zasiać. Edytowane 22 Września 2010 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Większą robotę tu robi samodzielnie wędzony słód a nie drożdże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A chyba, że tak... To może dam komuś do spróbowania przedostatnią butelkę grodzisza na słodzie wędzonym przeze mnie. Tylko czy nie będzie mi jej szkoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A chyba, że tak... To może dam komuś do spróbowania przedostatnią butelkę grodzisza na słodzie wędzonym przeze mnie. Tylko czy nie będzie mi jej szkoda? Przyjedź na Giełdę do Poznania, to dostaniesz gęstwę od Grodzisza, a Ty przytargaj tą swoją butelkę do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jako że cisza w tym temacie mam pytanie , czy wszyscy uczestnicy otrzymali dyplomy/podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jako że cisza w tym temacie mam pytanie , czy wszyscy uczestnicy otrzymali dyplomy/podziękowania ja nie ... ale pewnie i tak byłby pognieciony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Jako że cisza w tym temacie mam pytanie , czy wszyscy uczestnicy otrzymali dyplomy/podziękowania do mnie nic nie dotarło, nie dostałem też żadnego opisu piwa na maila edit: chyba, że się za bardzo wyrwałem i i nie dla wszystkich było przewidziane Edytowane 4 Października 2010 przez sziszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jako że cisza w tym temacie mam pytanie ' date=' czy wszyscy uczestnicy otrzymali dyplomy/podziękowania[/quote']ja nie ... ale pewnie i tak byłby pognieciony. A może nie , starałem się je zabezpieczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Do mnie dotarł w jednej płaszczyźnie trochę mnie to zdziwiło, bo na nic nie liczyłem. Edytowane 4 Października 2010 przez zbynekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Jako że cisza w tym temacie mam pytanie ' date=' czy wszyscy uczestnicy otrzymali dyplomy/podziękowania[/quote']do mnie nic nie dotarło, nie dostałem też żadnego opisu piwa na maila edit: chyba, że się za bardzo wyrwałem i i nie dla wszystkich było przewidziane wysyłałem ( chyba) do wszystkich ps chodzi o dyplomy/podziękowania Edytowane 4 Października 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja dostałem wszystko plus buzi od Mariana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Potwierdzam. Dyplom z podziękowaniem dotarł. Stan idealny. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi