JanuszMyszyński Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam Moje pytanie jest ogólnej natury i jeśli nie da się na nie odpowiedzieć w jednym zdaniu, to po prostu nie odpowieadajcie... Warzę smoked ale [pilzneński 70% - steinabch 30%]. Czy parametry wody mają tu duże znaczenie. Krótko mówiąc, czy lepsza woda jak do stouta czy jak do ipy, czy nie ma to w tym, przypadku znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Odpowiadając tylko na pytanie, jak do ipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 No i uwarzyłem to smoked ale. Tylko jest jeszcze jedno 'ale' Dałem 30% Steinbacha, a tu w aromacie i w smaku po gotowaniu wędzonki ani śladu. Za mało dałem, czy jak drożdże zeżrą cukier, to wędzonka wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czekaj, wg mnie 30% Steinbacha raczej będzie przyzwoity poziom wędzonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Tak, wyjdzie i będzie całkiem wyraźna. Testowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się