Wiktor Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 te numerki na górze są razem z postami usuniętymi liczba postów de facto jest na dole głównej strony, zwracałem dziś na to uwagę i mnie poruszyło że jednego dnia poszło ze 2 tysiące postów Ja daję to co mówiłem i jak wymyślę to coś jeszcze dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dorzucam 4 pack swojego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Oddam lekko zużytą torbę od Jejskiego za 50 tysięczny post. edit Znaczy jak dostałem to torba była nowa, sam zużyłem. Żeby nie było Edytowane 17 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Liczba postów to jest dość skomplikowany temat i trzymajmy się licznika w stopce forum Okazjonalny dyplom od piwo.org* * - z wyjątkiem postów osób które zarejestrowały się w celach reklamowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Wchodzę na forum i co widzę? Stało się O ile dobrze zauważyłem, to TEN post był stu tysięcznym na naszym forum. Jest jakiś sposób, by to dokładnie sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Stu tysięczny już był a ten do dużo dużo późniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mi wychodzi na ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mi wychodzi na ten post. Pieronie część postów jest kasowana i dlatego w adresie mają numerki wyższe niż faktyczna liczba postów - popatrz z resztą na komentarz Elroya o poście 75 000 Niech Elroy się wypowie czy to ja rzeczywiście byłem sprawcą tego ambarasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mi wychodzi na ten post. Pieronie część postów jest kasowana i dlatego w adresie mają numerki wyższe niż faktyczna liczba postów - popatrz z resztą na komentarz Elroya o poście 75 000 Niech Elroy się wypowie czy to ja rzeczywiście byłem sprawcą tego ambarasu No jak to Twoja wina to zaczynam rozumieć o co w tym wszystkim biega Teraz widzisz, że nic nie można ustalić przez zmianę niku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Teraz widzisz, że nic nie można ustalić przez zmianę niku? dobrze że tylko nick zmieniłem a nie podzieliłem przez zero, wtedy by nie można było dojść do ładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Rodzi się jeszcze pytanie kto będzie autorem tematu nr 5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Najbliżej prawdy był TomX Autorem 100.000 postu na forum piwo.org został Jacki - gratulacje! A post ten wygląda tak: http://www.piwo.org/forum/p103025-Dzisiaj-22-00-32.html#p103025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Wow, nie spodziewałem się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Również gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jacki - burzowo wszedł w 100 000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi