zasada Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 20 godzin temu, zegancio napisał: Pewnie to błahe i totalnie łatwe ale nie mogę znaleźć nigdzie porady jak dodać w swoich zapiskach piwowarskich odnośnik kolejnej warki do następnego posta z jej opisem. Proszę o pomoc Z prawej masz symbol udostępniania, otwiera on okno dialogowe z adresem postu. Kopiujesz go i używasz jak zwykłego adresu http://www do stworzenia hiperłącza podczas pisania postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dzięki, ogarnołem temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bender Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dnia 12/31/2017 o 10:22, zegancio napisał: Dzięki, ogarnołem temat raz dwa trzy próba spraju i cytatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) zapisywanie u mnie działa szybko ale tylko w tym wątku Edytowane 14 Marca 2019 przez x1d test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) . Edytowane 2 Maja 2019 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandowskas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi