wena Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ja też mam Wodzisław 9 czerwca. JEKSKI możemy jechać razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jasne, jedziemy razem! Mam tylko nadzieję że dasz szansę mojemu braku doświadczenia i pozwolisz ugrać kilka punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A jedzie ktoś ze szczecin do zielonej góry bo tez się dostałem i się waham czy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie przypuszczałem, ale też się załapałem na drugi etap :rolleyes: Godzinę temu dostałe maila. Nie sądziłem że to możliwe Ja też i też chyba podaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatosz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wow, nie spodziewałem się, a tu zaproszenie mailem do Radomia się pojawiło I to mimo że nie wiedziałem że to test wielokrotnego wyboru Jadę w zasadzie bankowo, może chociaż w teorii okażę się mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midriel Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to i mi się udało - trzeba się będzie podszkolić Ktoś się pojawi z szanownych 7 czerwca w mojej Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja też mam Wodzisław 9 czerwca. JEKSKI możemy jechać razem. To może się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja się zakwalifikowałam, ale nie wiem czy dam radę się zjawić. Niestety środek tygodnia to nie jest najlepszy termin. Wiecie może w jakich godzinach odbywają się te półfinały? W sumie tak jak Imfam już byłam w Kazimierzu więc może dam szansę innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Żarcik, przed 24 wysłali mi mejla, że półfinały mam w Białymstoku w środę. No to skończyła się moja przygoda z profesjonaliami :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dori przyjedź i źle odpowiedz. Dasz szansę innym, a przy okazji się spotkamy. Chociaż faktycznie te godziny są ważne. Szkoda, że nie będzie w Tychach miałbym lepszy dojazd. Ktoś się wybiera ze zDolnego Śląska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Żarcik, przed 24 wysłali mi mejla, że półfinały mam w Białymstoku w środę. No to skończyła się moja przygoda z profesjonaliami :rolleyes: Fakt jest faktem, że organizacja jest skandaliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Chyba nie trudno było sie zakwalifikować do półfinału :rolleyes: ( może mała frekwencja ? ) Edytowane 1 Czerwca 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A propos wymiany ze mną, to ja bym wolał umówić się konkretnie, bez żadnych "coś tam wezmę" (ciekawe komu? w kolejności kto pierwszy ten lepszy? ile? jedna? dziesięć?). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę na PW. Ja bardzo chętnie się wymienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A jedzie ktoś ze szczecin do zielonej góry bo tez się dostałem i się waham czy jechać Ja wlasnie dostalem zaproszenie do Zielonej. To jest nas dwóch z naszego zagłębia. Ktoś jeszcze do Zielonej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wiecie może w jakich godzinach odbywają się te półfinały? O ile dobrze zapamiętałem rozmowę to (w Białymstoku) od 14 do 19:30. Ma być część teoretyczna i praktycznia. Ale i tak się zastanawiam się tylko co my tam będziemy robić przez ponad 5 godzin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 O ile dobrze zapamiętałem rozmowę to (w Białymstoku) od 14 do 19:30. Ma być część teoretyczna i praktycznia.Ale i tak się zastanawiam się tylko co my tam będziemy robić przez ponad 5 godzin??? oj Stasiek, myślę, że jak na imprezę "intergracyjną" 5 godzin to stanowczo za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Żarcik, przed 24 wysłali mi mejla, że półfinały mam w Białymstoku w środę. No to skończyła się moja przygoda z profesjonaliami Ha, do mnie zadzwonili . Ale to ciut niepoważne - dzwonią w poniedziałek że mam się stawić w środę w Białymstoku, jakby nie można było dać ludziom przynajmniej tydzień... Wygrać to wiem że bym nic nie wygrał, ale szkoda że okazja do poznania grona piwowarów mi umknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wiecie może w jakich godzinach odbywają się te półfinały? O ile dobrze zapamiętałem rozmowę to (w Białymstoku) od 14 do 19:30. Ma być część teoretyczna i praktycznia. Ale i tak się zastanawiam się tylko co my tam będziemy robić przez ponad 5 godzin??? Więc niestety chyba muszę się pożegnać z Profesjonaliami. Mąż wyjeżdża w delegację, a ja nie mam z kim zostawić dziecka tak długo. Na dodatek nie wiem czy dostanę urlop. Gdyby informacja pojawiła się wcześniej pewnie udałoby się to jakoś zorganizować, a teraz będzie ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 oj Stasiek, myślę, że jak na imprezę "intergracyjną" 5 godzin to stanowczo za mało. Aaa... no chyba, że tak: od 14 do 15 szybko załatwimy część oficjalną, a potem się będziem integrować. No i git. Szkoda tylko że termin taki marny - w czwartek rano wyjeżdżam z rodziną więc nie poszaleję za bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 trzeba po prostu zmienić plany na długi weekand, na długi weekand w Białymstoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jest jeszcze jedno miejsce w samochodzie. Kto wybiera się do Białegostoku z Warszawy lub okolic niech pisze PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A propos wymiany ze mną, to ja bym wolał umówić się konkretnie, bez żadnych "coś tam wezmę" (ciekawe komu? w kolejności kto pierwszy ten lepszy? ile? jedna? dziesięć?). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę na PW. Ja bardzo chętnie się wymienię. Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć, a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Dostałem wyniki, popełniłem 2 błędy: nie wiedziałem, że dekstroza jest fermentowalna, i źle zdefiniowałem podbicie. Prawidłowa definicja to: To czynność polegająca na podniesieniu osadów pod sitem i przepompowaniu ich z brzeczką ponownie do kadzi filtracyjnej. Edit: nie, to chyba nie jest prawidłowa definicja, tylko taka, jaką ja zaznaczyłem. Musiałem mieć jakąś pomroczność w momencie klikania. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez coder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja bardzo chetnie wymienie sie na pare piwek. Jestem dopiero poczatkujacym piwowarem i chcialbym aby ktos doswiadczony ocenil moje piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć, a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego ja zwykle zabieram 2 skrzynki i bywa że mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi