anteks Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 46 minut temu, ireneuszj69 napisał: Ktoś dostał juź słud Przecież napisał Cytat prawdopodobnie będą wysłane w przeciągu 2 tygodni. A to dopiero jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Cześć, czy wiadomo coś już kiedy będzie wysyłka słodów za podiumowe miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 18.10.2019 o 15:14, Orzech1988 napisał: Witam, z tego co się dowiedziałem to słody prawdopodobnie będą wysłane w przeciągu 2 tygodni. Pozdrawiam T.S. Jak piszą w piątek. Tydzień temu. Edytowane 7 Listopada 2019 przez ireneuszj69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 3 minuty temu, ireneuszj69 napisał: Jak piszą w piątek. Tydzień temu. A jeszcze dokładniej to prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veniek Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 To jeszcze dodam, że obsługa w Viking Malt to jakaś porażka. Osoba, która na stronie widnieje jako Sales coordinator nim nie jest. Wysłałem do nich maila 9 października. Oczywiście odpowiedzi żadnej nie otrzymałem: Teraz przedzwoniłem obydwa telefony. Pierwszy oczywiście nieaktywny, drugi jest telefonem do księgowej. Mail oczywiście żaden nie doszedł ponieważ na stronie jak się dowiedziałem od rozmówcy są zupełnie błędne dane... Także tego... Finalnie Pani księgowa dała mi numer do osoby, która się tym zajmuje. Okazało się, że dodzwoniłem się do naszego Artura Kamińskiego Słody są załatwianie, wypadł problem z dostawcą i przez to opóźnienie. Trafią jednak do laureatów - nikt o nikim nie zapomniał Niedługo powinno pojawić się info z terminem także jeszcze musimy chwilę poczekać LiwkoLiwko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cześć, czy wiadomo coś już kiedy będzie wysyłka słodów za podiumowe miejsca bo nastała taka cisza....:) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ja tylko wiem źe na weekend muszę zamówić słód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W dniu 19.11.2019 o 10:07, ireneuszj69 napisał: Ja tylko wiem źe na weekend muszę zamówić słód. Dotarł już do Ciebie ten słód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja 20.10 dostałem emaila że są zmiany itp itd i do świat słody powinny być u zwycięzców. Tylko nie napisali do których świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 4 godziny temu, BROWAR KWARTA napisał: Dotarł już do Ciebie ten słód ? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maryh Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Do informacji początkujących konkursowiczów: Od wielu lat częstochowski konkurs jest jednym z czterech najgorzej zorganizowanych w Polsce, o ile nie najgorszym. Nie liczcie więc na sprawną obsługę czy komunikację. W tematach piwnych to miejsce powinno się zaorać raz na zawsze. Zdaję sobie sprawę, że to brzmi jak tani hejt ale uwierzcie mi, startowałem w tym konkursie wiele razy i za każdym razem są problemy i brak osób odpowiedzialnych. Już samo wykluczenie z Pucharu PSPD powinno Wam dać do myślenia. Jeśli macie czas to poczytajcie wątki z ubiegłych lat - żenada.... Przepraszam za ostre słowa, po prostu krew się gotuje gdy po raz kolejny nie wyciągają wniosków z własnych błędów i po raz kolejny temat jest wyciszany. A za rok zapewne będzie to samo... tylko po co? Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Maryh buk0, x1d, rozmar i 5 innych 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 5.12.2019 o 01:19, Maryh napisał: Do informacji początkujących konkursowiczów: Od wielu lat częstochowski konkurs jest jednym z czterech najgorzej zorganizowanych w Polsce, o ile nie najgorszym. Nie liczcie więc na sprawną obsługę czy komunikację. W tematach piwnych to miejsce powinno się zaorać raz na zawsze. Zdaję sobie sprawę, że to brzmi jak tani hejt ale uwierzcie mi, startowałem w tym konkursie wiele razy i za każdym razem są problemy i brak osób odpowiedzialnych. Już samo wykluczenie z Pucharu PSPD powinno Wam dać do myślenia. Jeśli macie czas to poczytajcie wątki z ubiegłych lat - żenada.... Przepraszam za ostre słowa, po prostu krew się gotuje gdy po raz kolejny nie wyciągają wniosków z własnych błędów i po raz kolejny temat jest wyciszany. A za rok zapewne będzie to samo... tylko po co? Może zasadne byłoby żeby w regulaminie konkursu były podawane nie tylko zobowiązania i restrykcje dla uczestników ale także zobowiązania wobec organizatora konkursu i wynikające z tego konsekwencje . Może to zmobilizowałoby niektórych organizatorów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkele Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Nie kopmy leżącego... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 W dniu 3.12.2019 o 20:29, Konstoi napisał: Ja 20.10 dostałem emaila że są zmiany itp itd i do świat słody powinny być u zwycięzców. Tylko nie napisali do których świąt. Do tych w 2019 chyba nie zdążą Dajmy szansę organizatorowi który nawet na maile nie raczy odpowiedzieć Pozdrawiam organizatora serdecznie !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Czy to takie waźna dla mnie sama wygrana się liczy. Pozaty był jeszcze talon na zakupy z deptany który dawno zrealizowałem. LiwkoLiwko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 42 minuty temu, ireneuszj69 napisał: był jeszcze talon na zakupy z deptany który dawno zrealizowałem. To akurat punkt dla Deptany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 43 minuty temu, ireneuszj69 napisał: Czy to takie waźna dla mnie sama wygrana się liczy. Pozaty był jeszcze talon na zakupy z deptany który dawno zrealizowałem. Chodzi o zasady. Chodzi o brak komunikacji z organizatorem. Jeżeli organizator by napisał, że z jakiś tam względów jednak nie będzie tych słodów to bym to zaakceptował i nie robił żadnych problemów. Tylko o to chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ale dowiedziałem się o sklepie i mają konkurencyjne ceny do sklepu w Chorzowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam wszystkich, Mam pytanie czy dostaliście już słody za podiumowe miejsca ? Pytam bo może tylko do mnie nie dotarły bo organizator zapomniał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ja teź nie dostałem. Juź nawet nie czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jeśli jesteście członkami PSPD to męczcie swojego prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 12 godzin temu, anteks napisał: Jeśli jesteście członkami PSPD to męczcie swojego prezesa Konkurs nie podlega pod puchar PSPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 13 godzin temu, anteks napisał: Jeśli jesteście członkami PSPD to męczcie swojego prezesa A czemu mam męczyć naszego prezesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 1 godzinę temu, majlosz napisał: Konkurs nie podlega pod puchar PSPD 1 godzinę temu, ireneuszj69 napisał: A czemu mam męczyć naszego prezesa. Bo Artur pracuje w Vikingu a to oni sa sponsorem słodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Artur zawsze sie wywiązuje z organizacji słodów, wiec myśle ze tu nie jest jego wina. Dla przykładu na warmińskim konkursie słyszałem ze słody były praktycznie odrazu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi