anteks Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dotarła do mnie bardzo smutna wiadomość Dzisiaj zmarł nasz Kolega Piwowar Przemysław Domagalski Msza Żałobna zostanie odprawiona 8 sierpnia o godz 10 w Kościele Farnym we Wolsztynie Przema pożegnamy o 11.3o na cmentarzy przy ulicy Lipowej Macieju- wyrazy współczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Bardzo smutna wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) 10 godzin temu, anteks napisał: Dotarła do mnie bardzo smutna wiadomość Dzisiaj zmarł nasz Kolega Piwowar Przemysław Domagalski Msza Żałobna zostanie odprawiona 8 sierpnia o godz 10 w Kościele Farnym we Wolsztynie Przema pożegnamy o 11.3o na cmentarzy przy ulicy Lipowej Macieju- wyrazy współczucia Aż nie wiem co napisać. Przemek był jedną z pogodniejszych osób jakich znałem z piwowarów, a jego piwa z bratem zawsze ciekawe. Dzięki za te wspólne godziny na spotkaniach przy piwie oraz nie jednokrotne wprowadzanie do tego świata. Wyrazy współczucia dla rodziny. Macieju trzymaj się! Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam. To bardzo smutna wiadomość Kondolencje dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dwa słowa o Przemku napisałem już na Browar.bizie, a przecież należałoby napisać bardzo dużo. Jednak trudno znaleźć odpowiednie słowa, szczególnie jak ktoś odchodzi tak młodo. Widzę że sama "stara gwardia" wspomniała Przemka; spędziliśmy przecież razem wiele wspaniałych chwil. Dziś tylko pozostała nam modlitwa za Jego duszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Bardzo przykro, Przemek super pozytywny gość. Moje kondolencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Zmarł nasz Kolega Piwowar Domowy/Rzemieślnik Darek Czaja Zbiórka na pomoc rodzinie https://pomagam.pl/darek50?fbclid=IwAR1QhXXhmoT-3YvQNG_yW49sdOdYwedsRdBAMWMsOc3IyT6W56nWipsmG8M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi