Usiu Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bardzo fajnie się Was słuchało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Beda pogaduszki jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 A gdzieś było, że miały być? Dopytuję, bo muszę jakiś sprzęt zakupić czym prędzej:) Przy okazji nowy szybki adres (i bez większości reklam ze spikierii), umożliwiający logowanie do chatu http://piwo.org/spikeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 To dlatego pytam czy beda ,bo nie wiem czy sie szykowac na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to pytanie do kierownika Jejskiego zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A są chętni? Taki krótki termin od ogłoszenia? Jeśli jest wola to nie widzę problemu po19.00. Temat przewodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Polskie Ale? Czy to już temat posprzątany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Zatem online na http://piwo.org/spikeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Proponuję następne spotkanie online. Tym razem w niedzielę 17.02.13 po godz. 19.00 na http://piwo.org/spikeria Temat przewodni Konkursy piwowarskie. Przypominam o zaopatrzenie się w sprzęt (ta uwaga zwłaszcza dla Tomka ) i wstępnym teście np. na skype. Jak zwykle zachęcam młodych stażem piwowarów i piwowarki do uczestnictwa. Pięć minut rozmowy to więcej niż pięć godzin pisania i czytania na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dawno nie byłem na czaterii. Jak nie będę pracował to się zamelduję o 19:00 Jejski 8 marca będę w Twoich okolicach. Jak się uda to postaram sie coś podrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) ten pokój czatowy wymaga hasła jakie jest aktualnie? Edytowane 16 Lutego 2013 przez stachu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 I to jest właśnie test na inteligencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dobra nie będę męczyć hasło PIWO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jeżeli się wchodzi z tego linka http://piwo.org/spikeria to na dole jest podpowiedź. Jak bezpośrednio, to trzeba próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dobra nie będę męczyć hasło PIWO ! a nieprawda, hasło to: piwo małymi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A można bez mikrofonu i kamerki dzisiaj ? narazie nie posiadam sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wujek dobra rada pisał. Przypominam o zaopatrzenie się w sprzęt (ta uwaga zwłaszcza dla Tomka ) i wstępnym teście np. na skype. Oczywiście że możesz ale będziesz zakneblowany Jest jeszcze czat pisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Myślę .że i tak warto choćby posłuchać. Pewnie w mikrofon się zaopatrzę za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 to dziś o 19 wbijamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Postaram się dotrzeć, ale mogę się spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Właśnie zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zapomniałam, że to dziś. Wszystko przez to, że ostatnio rozmówki były w poniedziałki, więc myślałam, że jutro będą Cóż, mam nadzieję, że załapię się na następne pogaduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zapomniałam, że to dziś. Wszystko przez to, że ostatnio rozmówki były w poniedziałki, więc myślałam, że jutro będą Cóż, mam nadzieję, że załapię się na następne pogaduszki. jeszcze chyba trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A może by już teraz umówić się na Świętego Patryka (Niedziela, 17 Marca)? Temat: Irish Ale, Stout, Irish Lager itd. anmar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jestem jak najbardziej za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi