anteks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Od jutra leżenie na plaży w Pobierowie , do zobaczenia za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No to odpoczywaj, tylko nie zapomnij zabrać ze sobą odpowiedniej ilości piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Od jutra leżenie na plaży w Pobierowie , do zobaczenia za tydzień I tak bez p.org przez tydz ? masakra zaj.... pogody życzę i zimnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Też się pochwalę. Nareszcie mam urlop od niedzieli i będę zwiedzać między innymi piwne zakamarki Görlitz. Dawno się nie ruszałem za tak "odległą granicę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Pozdrowienia z plaży. B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Pozdrowienia z plaży. B-) A gdzie fotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Ty już kopyr wracaj, dośc tego leniuchowania W sklepie pustki Edytowane 2 Lipca 2010 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja dopiero za 3 tygodnie. Ale na 2 tygodnie. Prawie bez piwa, bo nie umieją tam dobrego piwa robić. Ale są tam inne atrakcje, np. ouzo, tsikoudia, że o jedzeniu nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Znacie jakieś ciekawe miejsca w Czechach?. Interesują mnie źródła termalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Proszę bardzo. Besenova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Proszę bardzo. Besenova Ale to Słowacja a nie Czechy. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja jutro też wyjeżdżam nad morze. Na całe 2tyg. :cool2: Piwa nie powinno mi braknąć: zabieram skrzynkę mojego, dwie skrzynki z Ciechana przywiezie kurier, a jak dobrze pójdzie to jeszcze jedna skrzynka domowego też przyjedzie kurierem. W planie mam nie brać komputera - po to wyjeżdżam na urlop żeby m.in. od komputera odpocząć. Cięzko będzie, ale może jakoś dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Znacie jakieś ciekawe miejsca w Czechach?. Interesują mnie źródła termalne Proszę bardzo : www.losiny.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja jutro wyjeżdżam na spływ, zostawiając całe swoje zapasy na pastwę brata. niestety wezmę ze sobą piwa tak trochę bo nie ma warunków na domowe, bo moje na pewno w gorącu zarośnie. Ale mam przesiadkę u teściów to do nich coś wezmę się pochwalić jak zdolny zięć im się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Od dwóch dni jestem w Belgii, królestwie piwa. Degustacje zaczynam już od rana, za każdym razem inne piwo. Wczoraj odwiedziliśmy klasztor Orval i zamek w Buillon. Dzisiaj zwiedziliśmy malutki XVIII wieczny browar Brasserie a vapeur. Wrażenia niesamowite. Od jutra dalsza podróż po Flandrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No to od jutra wreszcie urlopik mikrourlopik rzekł bym, ponieważ tylko tydzień jak na razie, ale pogoda mi sprzyja i nie będę musiał zalegać na gorącym piasku, tylko z racji aury mam pretekst do objazdu niemieckich nadmorskich browarów.Pojazdy dwukołowe już zapakowane, więc do zobaczenia na szlaku Ostvorpommern :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Super. Aż Ci zazdroszczę. Jak byś widział kartki pocztowe browarniane i z piwem to poproszę o zakupy - 3 sztuki z każdego wzoru ( nie tylko dla mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mikro urlop, kurcze pióro. Już nie pamiętam, kiedy byłem jednym ciągiem cały tydzień na urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 urlop, urlop? A co to jest? Ale w niedziele szykuje się wyjazd na Ślężę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Super. Aż Ci zazdroszczę.Jak byś widział kartki pocztowe browarniane i z piwem to poproszę o zakupy - 3 sztuki z każdego wzoru ( nie tylko dla mnie). Będę miał na uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mikro urlop, kurcze pióro. Już nie pamiętam, kiedy byłem jednym ciągiem cały tydzień na urlopie. Jednym słowem coderku zarobiony jesteś po pachy współczuję. Kurcze, a ja się cykam iść na 2 tyg urlopu tylko z tego względu, że jak wrócę, to potem z robotą się nie wygrzebię przez miesiąc, taka u mnie w biurze spychologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 .....................Pojazdy dwukołowe już zapakowane, więc do zobaczenia na szlaku Ostvorpommern Tak z ciekawości. Jakie to te dwukołowe ??? Bo mój to VN 800 Clasic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Jutro wyjazd na kolejny "urlop " - Ziemia Opolska . W planie jest też nie byle jaka atrakcja piwowarska bo , odwiedzenie naszej GCh Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Znalazł się turysta co kilka dni urlop. Jakiś odmieniec czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Cześć Jutro wyjazd na kolejny "urlop " - Ziemia Opolska . W planie jest też nie byle jaka atrakcja piwowarska bo , odwiedzenie naszej GCh Masz prywatną audiencję, czy można by tam zaglądnąć i pogadać przy kawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi