ByKuuu Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam, tak jak w tytule, poszukuję ze znajomym sklepu, gdzie będziemy mogli kupić butelki 500 ml, ciemne w Łodzi. Jeżeli ktoś wie prosiłbym o odpowiedź :) Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie jestem z Łodzi, ale generalnie szukaj w małych sklepach spożywczych/monopolowych, koszt poniżej 20 zł ze skrzynką. Spacer, uśmiech (a nie, zapomniałem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByKuuu Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 W dniu 30.04.2020 o 02:07, x1d napisał: Nie jestem z Łodzi, ale generalnie szukaj w małych sklepach spożywczych/monopolowych, koszt poniżej 20 zł ze skrzynką. Spacer, uśmiech (a nie, zapomniałem...) Tak, ale te butelki ze sklepów często są spleśniałe, bo nie były myte. A zależy mi na czystosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 13 minut temu, ByKuuu napisał: Tak, ale te butelki ze sklepów często są spleśniałe, bo nie były myte. A zależy mi na czystosci. NaoH, a później normalna dezynfekcja i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 https://www.deptana.pl/pl/p/BUTELKA-na-piwo-500ml-pod-kapsel-fi26/1968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 https://browin.pl/sklep/piwowarstwo/piwo-butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi