grzesiuu Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tak sobie słuchałem super utworku i przypominało mi się to: http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastcom&cat=0&pos=0 Podobno każdy człowiek ma swojego sobowtóra a jak myślicie podobni czy mi się tylko wydaje?! Ale mnie naszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A to mam kolegę w pracy i jak mu pokazałem Jacera na jakimś zdjęciu z Żywca, to sam nie mógł uwierzyć . Fotka jutro, bo muszę być na miejscu, żeby zrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 To ja kiedyś takiego sobowtóra znalazłem w necie. Co prawda np. Opal twierdził, że żadnego podobieństwa nie widzi, ale ja myślę, że podobieństwo jest, no może ja jestem trochę przystojniejszy. A filmik całkiem fajny, więc polecam obejrzeć nie tylko ze względu na podobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A tu dla niewtajemniczonych fotka do porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A tu dla niewtajemniczonych fotka do porównania kopyr to oczywiście ten po prawej :(:):lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Wenę widziałem tylko na zdjęciach, ale jakoś wydaje mi się podobny (zdjęcie z takiego filmowo-gazetowego tematu http://www.slashfilm.com/2010/06/04/lol-the-reoccurring-prop-newspaper/ ) Edytowane 22 Lipca 2010 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Podobieństwo jest ogromne, niestety mam tu tylko painta i wygląda jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A filmik całkiem fajny, więc polecam obejrzeć nie tylko ze względu na podobieństwo. Musisz przytyc kilka kilogramów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Gdzie jeździli Wasi ojcowie, że tyle sobowtórów chodzi po świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Kiedyś miałem dziwne zdarzenie. Gdzieś tam w Polsce byłem a tu przechodzi w grupie kilka osób i wszyscy cześć co tam u ciebie słychać.......... Ja takie oczy zrobiłem i mówię że to pomyka! Że chyba mnie pomylili z kimś innym. To jak się wkurzyli że ich teraz nie znam i w ogóle że sobie żarty robię. Pomyślałbym że żarty sobie zrobili, ale wtedy mieliby pod nosem szydercze uśmieszki a ja widziałem że im się na pewno ciśnienie podniosło ... daje do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Który to zibi,niektórzy mnie już poznali to powinni zgadnąć Edytowane 22 Lipca 2010 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ciekawe, bardzo ciekawe. Stwierdzam, że osoby WAŻNE mają więcej sobowtórów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Który to zibi,niektórzy mnie już poznali to powinni zgadnąć ale jazda stawiam na mniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Znam ZIBIEGO, ale zdjęcie mało czytelne więc się nie podejmuję wskazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A ja zaryzykuję. Zibi do ten większy z mniejszym brzuchem (przynajmniej tak wygląda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja obstawiam tego w kolorowej koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Znam ZIBIEGO, ale zdjęcie mało czytelne więc się nie podejmuję wskazania. Ja Zibiego nie znam (chyba), a zdjęcie można trochę rozjaśnić i już trochę lepiej widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A tu dla niewtajemniczonych fotka do porównania kopyr to oczywiście ten po prawej :lol: he he i te zajebiste pekaesy jakie podobne :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwal Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) A ja tu widzę magię Fotoszopa, jedna z głów została sklonowana. nawet cienie na twarzach są identyczne!! Jeżeli to nieprawda stawiam piwo autorowi. Nie znam osobiście zadnego z Panów, ale ten w jasnej koszulce jest "podrabiany";) Edytowane 22 Lipca 2010 przez jacekwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Który to zibi,niektórzy mnie już poznali to powinni zgadnąć Fotomontaż, nie ma bata ale oryginał to ten niedużego wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A ja tu widzę magię Fotoszopa, jedna z głów została sklonowana.nawet cienie na twarzach są identyczne!! Jeżeli to nieprawda stawiam piwo autorowi. ale autentyczny jest ten mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwal Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 zgadza się autentyczny jest kolega w kolorowej koszulce. przed chwilą zrobiłem analizę pikselową twarzy kolegi w jasnej koszulce, widać dokładnie, że oryginalne ma tylko uszy!!:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 przed chwilą zrobiłem analizę pikselową Ja zleciłem analizę komendzie powiatowej policji oraz IPNowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A tu dla niewtajemniczonych fotka do porównania kopyr to oczywiście ten po prawej :lol: he he i te zajebiste pekaesy jakie podobne :lol: A co myślisz że nikt nie zwrócił uwagi?! He he... PKS-y to kilmat ..men nie ten dzisiejszy PLASTYK !!! Chłopie pobudka! Jak by gość nosi długie włosy to mu także powiesz że era hipisów już się skończyła?! Ma gość styl i tyle... a ty wychodzisz na ....... NO COMMENT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi