Jump to content

Sobowtóry

grzesiuu

Recommended Posts

A to mam kolegę w pracy i jak mu pokazałem Jacera na jakimś zdjęciu z Żywca, to sam nie mógł uwierzyć :cool:. Fotka jutro, bo muszę być na miejscu, żeby zrzucić :(

To ja kiedyś takiego sobowtóra znalazłem w necie. Co prawda np. Opal twierdził, że żadnego podobieństwa nie widzi, ale ja myślę, że podobieństwo jest, no może ja jestem trochę przystojniejszy. :cool::(:)

A filmik całkiem fajny, więc polecam obejrzeć nie tylko ze względu na podobieństwo.

Kiedyś miałem dziwne zdarzenie. Gdzieś tam w Polsce byłem a tu przechodzi w grupie kilka osób i wszyscy cześć co tam u ciebie słychać.......... Ja takie oczy zrobiłem i mówię że to pomyka! Że chyba mnie pomylili z kimś innym. To jak się wkurzyli że ich teraz nie znam i w ogóle że sobie żarty robię. Pomyślałbym że żarty sobie zrobili, ale wtedy mieliby pod nosem szydercze uśmieszki a ja widziałem że im się na pewno ciśnienie podniosło ... daje do myślenia :cool:

Znam ZIBIEGO, ale zdjęcie mało czytelne więc się nie podejmuję wskazania.

Ja Zibiego nie znam (chyba), a zdjęcie można trochę rozjaśnić i już trochę lepiej widać.

A ja tu widzę magię Fotoszopa, jedna z głów została sklonowana.

nawet cienie na twarzach są identyczne!!

Jeżeli to nieprawda stawiam piwo autorowi.:cool:

Nie znam osobiście zadnego z Panów, ale ten w jasnej koszulce jest "podrabiany";)

Edited by jacekwal

A ja tu widzę magię Fotoszopa, jedna z głów została sklonowana.

nawet cienie na twarzach są identyczne!!

Jeżeli to nieprawda stawiam piwo autorowi.:cool:

ale autentyczny jest ten mniejszy

A tu dla niewtajemniczonych fotka do porównania

kopyr to oczywiście ten po prawej :cool::lol::):(;):):lol::lol:

he he i te zajebiste pekaesy jakie podobne :lol::lol::(:lol:

A co myślisz że nikt nie zwrócił uwagi?! He he... PKS-y to kilmat ..men nie ten dzisiejszy PLASTYK !!! Chłopie pobudka! Jak by gość nosi długie włosy to mu także powiesz że era hipisów już się skończyła?! Ma gość styl i tyle... a ty wychodzisz na .......

NO COMMENT...