Browar kociołek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 witam wszystkich miłośników piwa i pozdrawiam jestem początkującym piwowarem mam koncie dopiero kilkadziesiąt warek z gotowych zestawów alei kilka własnych sam tez próbuję układać receptury i mam przy tym mega zabawę jak do tej pory znajomi twierdzą że piwa które uwarzyłem są dobre a nie mam podstaw im nie wierzyć ale chętnie bym poznał opinię kogoś bardziej zaawansowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Frajdy z warzenia, frajdy z forumowania. Zobacz na mapie czy blisko mieszka ktoś, komu możesz podrzucić buteleczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar kociołek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 dzięki przydał by się ktoś kto pomoże mi się odnaleźć w tym forumowy labiryncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Pytaj śmiało w razie czego, ale posiedź na forum, bo dużo się dowiesz. Z czasem wszystko zacznie być jasne. ps: zmień sobie nick, bo spamerzy już czekają Możesz to zrobić tutaj: https://www.piwo.org/settings/username/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar kociołek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 wielki dzięki juz zmieniłem musze trochę posiedzieć na tym forum strasznie sie tu gubię chodzi o kwestję gdzie i co technicznie warzenie piw jest łatwiejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi