Staszku Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Otóż spadła i uległa zniszczeniu łącznie z zawartością ostatnia butelka Portera Warmińskiego browaru Kormoran nabyta w grudniu 2014 roku, a którą miałem spożyć (jak co roku) w wigilię bieżącego roku. Część jej pamięci !!!! Muchor i gorek007 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 [*]Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Wpisywać miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Kraków [iii] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 O 20 z rynku w Tychach odlecą lampionyWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Obiecuję wypić wieczorem cosik w intencji duszy tego porteru.A ja wczoraj wylałem swoją pierwszą warkę - po 26 udanych, pierwsza nieudana. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkkr Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Weź nie strasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Bo w wigilie jest post, nie ma takiego picia! zasada, gorek007 i Juniorek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi