krzysiekw3 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Cześć. Wracam do warzenia po małej przerwie i w związku z tym planuje zakupy sprzetu jak i surowców. Mam dylemat odnośnie dezynfekcji. Czy Starsan i Chemipro San to to samo? Pamiętam, że kiedyś czytałem, że nie trzeba płukać sprzetu/ butelek po użyciu StarSanu. A na stronie sklepu pisze aby płukać czystą wodą. Jak to jest? Płukacie czy nie? Czy macie lepszy środek do polecenia? Do tej pory używałem ClO2 jednak opary drażnią mnie w gardło i wolałbym coś bardziej neutralnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Kup Starsan, jest dostępny na TB krzysiekw3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Albo sanipro rinse zwłaszcza jak jest w dobrej cenie krzysiekw3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekw3 Opublikowano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 A w końcu trzeba płukać czy nie? Do butelek się nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 52 minuty temu, krzysiekw3 napisał: A w końcu trzeba płukać czy nie? Do butelek się nada? Jak najbardziej się nada. Co do płukania - cóż, chyba zdecydowana większość nie płucze i żyje krzysiekw3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 9 godzin temu, krzysiekw3 napisał: A w końcu trzeba płukać czy nie? Do butelek się nada? To zależy od stężenia, w zalecanym nie trzeba, choć ja akurat jestem z tych płuczących i też żyję (bez infekcji póki co). krzysiekw3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PazdziochTom Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Ja używałem oba i nigdy nie płukałem.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka krzysiekw3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekw3 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dzięki Panowie za pomoc ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi