fotohobby Opublikowano Środa o 15:45 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:45 @Reters Sprawdź sobie: https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/ pod Water Target Selection. Na szybko - zbliżona do (Dublin) Dry Stout A tu artykuł z praktyki: https://www.homebrewersassociation.org/how-to-brew/exbeeriment-water-chemistry-mash-manipulation/?fb_comment_id=1171011119580454_1180484488633117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano Środa o 15:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:56 Wiele mi to wyjaśnia. Dzięki😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się