wena Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jak to się dziwnie potrafi wszystko ułożyć...Przypadkiem (bo praktycznie nie planowany) dostałem urlop na przyszły tydzień. Przypadkiem żona chciała jechać w Bieszczady. Przypadkiem urlopy udało się przedłużyć do poniedziałku. Tak więc najprawdopodobniej się pojawie w Solinie w niedzielę. Kto jeszcze będzie? Dużo masz tych przypadków. Ja też planuję, ale może być tak, że przez przykry przypadek mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jak to się dziwnie potrafi wszystko ułożyć...Przypadkiem (bo praktycznie nie planowany) dostałem urlop na przyszły tydzień. Przypadkiem żona chciała jechać w Bieszczady. Przypadkiem urlopy udało się przedłużyć do poniedziałku. Tak więc najprawdopodobniej się pojawie w Solinie w niedzielę. Kto jeszcze będzie? Na pewno Zdrój,ja też Do miłego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A wracając do tematu - Ziemku jak kogoś spotkasz znajomego z tego przefajnego wypadu w Bieszczady, to pozdrów serdecznie w moim imieniu Pozdrowię, pozdrowię W ogóle to gorąco zachęcam niezdecydowanych do udziału w imprezie - jeszcze jest czas na zgłoszenie do Konkursu - przy okazji - regulamin: http://www.browamator.pl/zdjecia/3/0/5/9371_KKPD_2010_Regulamin.pdf Sa także wolne miejsca w szkoleniu sensorycznym. Podkreśłam: tym razem prawie bezpłatnym ! Bo wystarczy podzielić się z innymi uczestnikami swoim piwem Wiem że informacja o imprezie pojawiła się skandalicznie późno, ale główny pomysłodawca i gospodarz - Gmina Solina - potrzebowała nieco czasu na poszczególne decyzje Dla przypomnienia: informacja o imprezie, program, karty zgłoszeniowe - http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=9219288&=Karpacki_Jarmark_Piwny_-_22.08.2010_-_Zaproszenie Do zobaczenia w Bieszczadach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zapowiada się przyjemna pogoda nad Soliną i super sympatyczne towarzystwo A konkurs będzie miał obsadę międzynarodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiLL4r Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PIWOWARSTWO DOMOWE TO JEST TO!!! Właśnie z rodziną się tam wybieram. Pozdrawiam wszystkich piwoszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 już są wyniki: http://browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=9219288&=Karpacki_Jarmark_Piwny_2010&sess_id=10291598750 gratulacje dla nagrodzonych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Coś tak czułem, ze szop007 porządzi, na własnym boisku. Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Coś tak czułem, ze szop007 porządzi, na własnym boisku. Gratulacje dla laureatów. Coder ,serdeczne gratulacje również dla Ciebie,oraz wszystkich laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja również gratuluję laureatom. Sam jestem zaskoczony drugim stołkiem. macie może jakieś fotki z imprezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje! Kategoria Piwa Jasne: 1. Jacek Michna - Łańcut 2. Robert Czajak - Rzeszów 2. Piotr Wypych - Komorów 3. Robert Orszulak - Rzeszów Kategoria Piwa Ciemne: 1. Robert Orszulak - Rzeszów 2. Adam Wróbel - Ruda Śląska 3. Dorota Chrapek - Pogwizdów Jakie style były na pudłach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje dla medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje! Kategoria Piwa Jasne: 1. Jacek Michna - Łańcut 2. Robert Czajak - Rzeszów 2. Piotr Wypych - Komorów 3. Robert Orszulak - Rzeszów Kategoria Piwa Ciemne: 1. Robert Orszulak - Rzeszów 2. Adam Wróbel - Ruda Śląska 3. Dorota Chrapek - Pogwizdów Jakie style były na pudłach? moje-Vienna Lager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jakie style były na pudłach? moje-Vienna Lager A ja nie wiem, bo wysłałam Portera i Weizenbocka, ale stawiam na tego pierwszego Fotki z imprezy widzę, że już pojawiły się na stronie BA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A moje to Witbier "Wileńska Brygada" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A moje to Witbier "Wileńska Brygada" Ten, którym częstowałeś w Żywcu? BTW: gratulacje dla wszystkich laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A moje to Witbier "Wileńska Brygada" Ten' date=' którym częstowałeś w Żywcu?[/quote'] Nie. Tamten pojechał do Parpar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja również składam gratulacje zwycięzcom. Dopiero wróciłem z Soliny. Impreza bardzo udana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje dla laureatów , swoich nie wysyłałem bom ostatnio cienki bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jakie style były na pudłach? Jasne: 1. Vienna Lager 2. Witbier 2. Pszeniczne Jasne 3. Pils Ciemne: 1. Stout Owsiany 2. Belgian Dark Strong Ale 3. Porter Bałtycki Wkrótce wysyłam do uczestników KKPD kompletne oceny jurorów, wraz z komentarzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje dla laureatów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje laureatom! :D A impreza IMO, generalnie bardzo udana. Pierwszy raz byłem "po drugiej stronie baru". Całkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratuluje laureatom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Też tam byłem i uważam, że impreza była jak najbardziej udana. Chętnych do spróbowania ?domowego? piwa było tak dużo, że skrzynka poszła mi chyba w 15 minut. W trakcie takich imprez najważniejsze jest to aby próbować przedzierać się do ludzi z informacją że oprócz jasnego lagera istnieją inne gatunki piwa i że można je zrobić samemu. I to organizatorom się udało. Obowiązkowo Jarmark Piwny należy powtórzyć i niejako wpisać do kalendarza piwowarskich konkursów. Przy okazji gratulacje dla laureatów. Jest nawet notatka w lokalnej gazecie: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi