BROWAR KWARTA Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 25 minut temu, anteks napisał: Nikt z organizatorów nie zagląda na to forum. Trzeba pytać na FB lub pisać meila Napisałem na FB i na maila ale nikt nie raczy odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Cytat Dzień dobry, Oznaczenie leży po stronie uczestnika konkursu i musi być ono takie, by umożliwiało identyfikację piwa z formularzem zgłoszeniowym. Butelki będą przez nas kodowane i nie będą prezentowane sędziom, dlatego może się na nich znajdować komplet informacji, nie będzie to miało wpływu na oceny sędziów. Pozdrawiam, Marysia Pawlik zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Czy przy rejestracji dostawaliście mail zwrotny z systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 minutę temu, buk0 napisał: Czy przy rejestracji dostawaliście mail zwrotny z systemu? Z formularza google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jakieś podsumowanie liczby zgłoszonych piw na FB jest dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 12:54, zasada napisał: Jakieś podsumowanie liczby zgłoszonych piw na FB jest dostępne? Patrząc na ilośc piw na paletach to przed organizatorem ogrom pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 21 godzin temu, anteks napisał: Patrząc na ilośc piw na paletach to przed organizatorem ogrom pracy OK. Rozumiem, że na FB też nie ma szczegółów. Niezalogowanemu wyświetlają mi się tylko informacje o sędziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Żadnych informacji odnośnie konkursu, a miał już wczoraj wystartować... Straszna bieda z komunikacją. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 53 minuty temu, buk0 napisał: Żadnych informacji odnośnie konkursu, a miał już wczoraj wystartować... Straszna bieda z komunikacją. ? Do tego problem.z ogłoszeniem wyników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronson Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na wyniki chyba jeszcze chwile trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 6 minut temu, ronson napisał: Na wyniki chyba jeszcze chwile trzeba poczekać Ale finalistów powinni podać wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Patrząc na zdjęcia na FB to sędziowanie jeszcze trwa. Z wiadomych powodów ekipa sędziowska jest mocno ograniczona a kategorii dużo (KPD,KPR, Cydry) Nie wiem jak będzie z ogłoszeniem wyników bo w tym terminie TP sie nie odbędą. Nie wiem czy PSPD ogarnia konkurs piw domowych? Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejowy Browar Domowy Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 21 godzin temu, anteks napisał: Patrząc na zdjęcia na FB to sędziowanie jeszcze trwa. Z wiadomych powodów ekipa sędziowska jest mocno ograniczona a kategorii dużo (KPD,KPR, Cydry) Nie wiem jak będzie z ogłoszeniem wyników bo w tym terminie TP sie nie odbędą. Nie wiem czy PSPD ogarnia konkurs piw domowych? Niestety wyników teraz nie podadzą, nawet nazwisk finalistów. Trzeba czekać miesiąc na ogłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 W dniu 14.04.2021 o 11:58, zasada napisał: OK. Rozumiem, że na FB też nie ma szczegółów. Niezalogowanemu wyświetlają mi się tylko informacje o sędziach. Palety widziałem jak byłem w Browarze w Sadach na meila dostałem info o ogłolszeniu wyników Cytat Dzień dobry, Wiemy, że jako uczestnicy konkursu Greater Poland, z pewnością z niecierpliwością wypatrujecie informacji o wynikach. Zapewne wielu z Was pamięta, że to właśnie dziś miała odbywać się gala finałowa, jednak ze względu na trwające obostrzenia zmuszeni byliśmy przesunąć termin Poznańskich Targów Piwnych (30-31 lipca). Nie chcemy jednak trzymać Was w niepewności aż do końca lipca, dlatego zdecydowaliśmy się, że wyniki opublikujemy w formie online. Jeśli chcecie jako pierwsi wiedzieć kto zdobył medale, zapraszamy Was na nasz kanał na YouTube: https://www.youtube.com/poznanskietargipiwne 8 czerwca o godzinie 19:00. Krótko po zakończonej transmisji video, wynik będzie można znaleźć także na naszej stronie https://targipiwne.pl/. W ciągu paru dni od ogłoszenia wyników ze zwycięzcami będziemy się także kontaktować osobiście w sprawie zdobytych nagród, a wszyscy uczestnicy otrzymają metryczki oceny zgłoszonych produktów bądź projektów. Dziękujemy Wam za cierpliwość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronson Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 No ta, ciężko było to zorganizować dzisiaj albo jutro 1.5 miesiąca czekania na wyniki, to jest żart Mogli chociaż przedstawić wyniki eliminacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielowy warsztat Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Organizacyjnie konkurs porażka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Filmik z ogłoszeniem wyników nagrany, widziałem gdzieś zajawki. Pierwotnie ogłoszenie miało być jutro. Myśle że KPD jest tylko dodatkiem do Greater Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Film jest ale, czy gdzieś znaleźliście listę, bo oglądać chce mi się umiarkowanie. edit: wyniki KPD na początku na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 jest i lista https://targipiwne.pl/wyniki-greater-poland-2021/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi