arsen99 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Witam Czy mógłbym prosić o małą pomoc. Mam możliwość kupić głowice dość tanio, ale nie jestem pewny czy będzie pasować do pet kega. Sprzedawca niestety też nie wie. Otrzymałem zdjęcie, czy ktoś mógłby luknąć czy będzie pasować? Może ktoś zna ten typ głowicy. Zdjęcia się troche różnią wiec chyba nie będzie pasować ZDJECIA nieznanej głowicy : Zdjęcie Flach A pasującej do pet kega: Edytowane 1 Grudnia 2021 przez arsen99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Wygląda jak by jej coś brakowało Edytowane 1 Grudnia 2021 przez witur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Rosiński Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wygląda jak normalna flash A, czego niby brakuje ? Miałem ich już z 10 co najmniej i jak na moje oko, wszystko gra. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 wygląda OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Używam też kegów petainer. Na moje oko będą pasować. Na 99% mam nawet identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arsen99 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Hej dzięki za odpowiedzi, w takim razie zdecyduję sie na zakup. Sprzedający napisał że średnica to 7,5 cm średnica, nie mam jeszcze kega przy sobie więc ciężko mi potwiedzieć że pt gek ma też 7.5 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 4 godziny temu, arsen99 napisał: średnica to 7,5 cm pet keg ma tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arsen99 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Hej Głowice do mnie doszły, okazało się że różnią się miedzy sobą trochę, ale wydaje się że obie pasują. Mam jednak pytanie o gwinty. Mianowicie jedna ma gwint 1/2 cala, ale druga ma gwint delikatnie większy, ktoś może mi powiedzieć jaki to gwint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawc Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Gwint 5/8Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chprzemo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Podłączę się pod temat. mam dwie glowice A DSI, jest tam najprawdopodobniej gwint 5/8 (1/2 za mały, 3/4 za duży). Muszę je uzbroić w zaworki- macie namiar na jakieś względnie tanie zaworki? Ewentualnie podpowiedź jak to obejść? Redukcje itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 14 minut temu, chprzemo napisał: Podłączę się pod temat. mam dwie glowice A DSI, jest tam najprawdopodobniej gwint 5/8 (1/2 za mały, 3/4 za duży). Muszę je uzbroić w zaworki- macie namiar na jakieś względnie tanie zaworki? Ewentualnie podpowiedź jak to obejść? Redukcje itp? Do czego zaworki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 https://allegro.pl/oferta/nakretki-5-8-ball-lock-plyn-gaz-do-glowic-11097023667 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chprzemo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Zawory kulowe odcinające- brak precyzji w poprzednim poście:) Gromadze materiał do fermentacji ciśnieniowej w PET 30 litrów. Szkoda mi czasu na Warki 20 litrów wiec chce mieć dwa komplety głowic żeby mieć 2 naczynia do fermentacji- można różne kombinacje robić ale chyba zawory kulowe na głowicy to duże ułatwienie. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez chprzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi