Muchor Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Drodzy koledzy, Piwa pszeniczne zazwyczaj nie wymagają długiego leżakowania - wszak to nie lagery. Zwykły Hefeweizen to raptem dwa tygodnie, aby się tylko nagazował i już można się nim cieszyć. A jak to jest z Witbirem? Właśnie rozlałem do butelek i teraz patrzę łapczywie. Pzdr Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ja tam piję od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Post historyczny na ten temat: Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Piwo jest pijalne wtedy kiedy jest w najlepszej kondycji do spożycia A tak na poważnie to witbier trzeba pić świeżego jak tylko się nagazuje bo potem bardzo traci na jakości. Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się