fotohobby Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Po jakiem czasie od zabulelkowania przychodzi najlepszy czas na spożycie Piwa Grodziskiego ? Z jednaj strony jest tam duzo pszenicy w zasypie, z drugiej wędzone aromaty. Najlepsze zaraz po nagazowaniu, czy musi się układać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Moje Grodziskie smakują mi po 2-3 miesiącach od zabutelkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Piwo grodziskie dobre jest do picia zaraz po nagazowaniu . Ja robię na lato zawsze i spijam je przez 3 miesiące . Po tym terminie nie jest juz takie jak na początku , znacznie traci na jakości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Z czasem wędzonka słabnie, aczkolwiek trzyma się u mnie nieźle jak na bądź co bądź jasne, lekkie piwo. Mimo to nie ma na co czekać, zwłaszcza jeśli klarujesz karukiem lub żelatyną. Edytowane 10 Marca 2022 przez Łachim fotohobby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ja nie klaruję żadnymi środkami, na konkurs nie jedzie, a taka klarowność jaką osiągam grawitacją mi wytacza. Mam wrażenie że wędzonka z czasem się wzmacnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się