fotohobby Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Po jakiem czasie od zabulelkowania przychodzi najlepszy czas na spożycie Piwa Grodziskiego ? Z jednaj strony jest tam duzo pszenicy w zasypie, z drugiej wędzone aromaty. Najlepsze zaraz po nagazowaniu, czy musi się układać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Moje Grodziskie smakują mi po 2-3 miesiącach od zabutelkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Piwo grodziskie dobre jest do picia zaraz po nagazowaniu . Ja robię na lato zawsze i spijam je przez 3 miesiące . Po tym terminie nie jest juz takie jak na początku , znacznie traci na jakości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Z czasem wędzonka słabnie, aczkolwiek trzyma się u mnie nieźle jak na bądź co bądź jasne, lekkie piwo. Mimo to nie ma na co czekać, zwłaszcza jeśli klarujesz karukiem lub żelatyną. Edytowane 10 Marca 2022 przez Łachim fotohobby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ja nie klaruję żadnymi środkami, na konkurs nie jedzie, a taka klarowność jaką osiągam grawitacją mi wytacza. Mam wrażenie że wędzonka z czasem się wzmacnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi