anteks Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Niepostrzeżenie w zeszłym miesiącu była okrągła 16 rocznica powstania piwo.org https://web.archive.org/web/20070416060105/http://www.piwo.org/ Edytowane 9 Maja 2023 przez anteks Stasiek, zasada i elroy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 9 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Czekamy na 18stkę btw to była pierwsza wersja piwo.org - wyrzeźbiona w Pajączku 2.0 jak miałem pewnie z 22+ lat oraz strona która używała tej domeny wcześniej, ale porzucili tą koncepcję punix, zasada, Stasiek i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Tyle różnych historii na tym forum.... Cała moja piwowarska historia też tu jest. Dziękuję @elroy za ciężką pracę i stworzenie tego miejsca. Ja co prawda dopiero od 12 lat ale cały czas jestem Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 6 minut temu, Fidel napisał(a): Tyle różnych historii na tym forum.... Cała moja piwowarska historia też tu jest. Dziękuję @elroy za ciężką pracę i stworzenie tego miejsca. Ja co prawda dopiero od 12 lat ale cały czas jestem Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Ha Pamiętam jak się zarejestrowałeś i miałeś awatar faktycznie z czerwonym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Tak było.. zdjęcie z zapaleniem spojówek. Wszyscy bardzo mi pomogli i doradzali.... W kwestii oczu też Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Moment, skoro na screenach jest data wpisów z 2003 roku, to znaczy, że mamy 20 lecie Coś muszę na tą okazję wymyśleć Może z jakimś browarem uwarzyć jubileuszową warkę? Są tu jacyś zawodowcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 10 minut temu, elroy napisał(a): Moment, skoro na screenach jest data wpisów z 2003 roku, to znaczy, że mamy 20 lecie Coś muszę na tą okazję wymyśleć Może z jakimś browarem uwarzyć jubileuszową warkę? Są tu jacyś zawodowcy? Właśnie, ale data rejestracji pierwszych użytkowników pokazuje 2007 monodem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Bo forum było później jako takie. Zależy jak liczyć W ogóle to jesteś najstarszym aktywnym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlo Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Ja tu świeżakiem jestem, ale bardzo sympatycznie czyta się takie historyczno-statystyczne ciekawostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi