anteks Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) Niepostrzeżenie w zeszłym miesiącu była okrągła 16 rocznica powstania piwo.org https://web.archive.org/web/20070416060105/http://www.piwo.org/ Edited May 9, 2023 by anteks elroy, zasada and Stasiek 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elroy Posted May 9, 2023 Popular Post Share Posted May 9, 2023 Czekamy na 18stkę btw to była pierwsza wersja piwo.org - wyrzeźbiona w Pajączku 2.0 jak miałem pewnie z 22+ lat oraz strona która używała tej domeny wcześniej, ale porzucili tą koncepcję Stasiek, zasada, Ununul and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Tyle różnych historii na tym forum.... Cała moja piwowarska historia też tu jest. Dziękuję @elroy za ciężką pracę i stworzenie tego miejsca. Ja co prawda dopiero od 12 lat ale cały czas jestem Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 6 minut temu, Fidel napisał(a): Tyle różnych historii na tym forum.... Cała moja piwowarska historia też tu jest. Dziękuję @elroy za ciężką pracę i stworzenie tego miejsca. Ja co prawda dopiero od 12 lat ale cały czas jestem Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Ha Pamiętam jak się zarejestrowałeś i miałeś awatar faktycznie z czerwonym okiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Tak było.. zdjęcie z zapaleniem spojówek. Wszyscy bardzo mi pomogli i doradzali.... W kwestii oczu też Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Moment, skoro na screenach jest data wpisów z 2003 roku, to znaczy, że mamy 20 lecie Coś muszę na tą okazję wymyśleć Może z jakimś browarem uwarzyć jubileuszową warkę? Są tu jacyś zawodowcy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 10, 2023 Author Share Posted May 10, 2023 10 minut temu, elroy napisał(a): Moment, skoro na screenach jest data wpisów z 2003 roku, to znaczy, że mamy 20 lecie Coś muszę na tą okazję wymyśleć Może z jakimś browarem uwarzyć jubileuszową warkę? Są tu jacyś zawodowcy? Właśnie, ale data rejestracji pierwszych użytkowników pokazuje 2007 monodem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Bo forum było później jako takie. Zależy jak liczyć W ogóle to jesteś najstarszym aktywnym użytkownikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlo Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Ja tu świeżakiem jestem, ale bardzo sympatycznie czyta się takie historyczno-statystyczne ciekawostki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts