joshua Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Jak w temacie, szukam sprawdzonego zestawu surowców (20L) lub receptury na dobrego niemieckiego pilsa. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 https://wiki.piwo.org/Kategoria:Receptury_ze_słodów https://piwo.org/forums/forum/24-receptury/ zasada i joshua 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Ja polecam receptury Jamila Zainasheffa i książkę Brewing Classic Styles (chociaż np. co do AIPA się właściwie zdezaktualizowała). joshua 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 WojtekGaaD, dzięki za linki. Łachim, udało mi się przejrzeć pdf-a, prawdziwa encyklopedia. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się