pepek84 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 W takim razie , mam nadzieje że ten sezon piwowarzenia pozwoli mi nabyć na tyle doświadczenia żeby nie zrobić błazenady zaraz po przyjeździe O ile wpisywanie się z tak małym doświadczeniem na zlot nie jest już błazenadą Ale zaryzykuję Ja + moja połówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pewnie, że nie Śmiało rezerwuj kwietniowy weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Tak, to najwyższa pora działać. W tamtym sezonie w ciągu kilku godzin od rozpoczęcia rejestracji zostały wyczerpane wolne miejsca i o ile się nie mylę 12 osób, plus osoby towarzyszące się nie załapały. Czy to oznacza że dzisiejsze wpisy traktowane są już jako rezerwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Tak' date=' to najwyższa pora działać. W tamtym sezonie w ciągu kilku godzin od rozpoczęcia rejestracji zostały wyczerpane wolne miejsca i o ile się nie mylę 12 osób, plus osoby towarzyszące się nie załapały.[/quote']Czy to oznacza że dzisiejsze wpisy traktowane są już jako rezerwacja? Nie nie, skąd. Szacuję po prostu liczbę zainteresowanych, żeby przedstawiać jakieś konkrety podczas rozmów z właścicielami pensjonatów. Rezerwacja miejsc rozpocznie się około 2.5 miesiąca przed faktycznym terminem zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja + 1 + 1/2. W sumie to 1/4. Mam nadzieje że będzie można jakiś hotelik... Łorsoł trochę daleko, o Zalesiu nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Tomek, czas zarobić wstępną rezerwację + zaliczka 500zł (), potem poszukać jakiegoś wzgórza i do spotkania. :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cześć ja sie pisze. Jeszcze nie wiem w jakim składzie (singiel lub 1+1+2). Ignac99 jak znam życie tez jest chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja też jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wstępnie ja też się zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Do kwietnia jeszcze dużo/niedużo czasu ale już się piszę. Czas Was poznać osobiście i pozbierać doświadczenie od Piwowarów z wyższym Levelem Jeśli wszystko się uda zabiorę ze sobą małżonkę i synka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Już się nie mogłem doczekać na tę informację. Melduję gotowość bojową. Ignac+ Ignacowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Admiro + 2 osoby dorosłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Świetna wiadomość !! Jak najbardziej jestem chętny i pojawię się na pewno. Raczej będę sam choć przez te kilka chwil do zlotu coś się jeszcze może zmienić w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 I ja się zarezerwuję, na 100% + 1 na 50%, bo czas najwyższy poznać kogoś poza forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Korekta.Dziadek+3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jeszcze chwila i dla mnie zabraknie miejsca na liście chętnych do spotkania . Gabi + 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Anmary w całości będą. goroncopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Popieram w jednym zlot to zlot i musimy być razem bo to jest ta właściwa atmosfera. I jak zacytuję jednego z właściciela pensjonatu. "Proszę pana zlot? Ja to takiego wesela nie zmieszczę i chyba nawet nie miałem" Ja kiedyś proponowałem w Górach Sowich tutaj takich problemów nie ma, właściciele mówią zmieścimy wszystkich takie "wesela" nawet na 120 i więcej osób Drogi specjalnie na zlot robią do kwietnia zdążą ;)a i do zwiedzania jest dużo Kuchnia Staropolska,włoska,austriacka i węgierska do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Góry Sowie były Zibi bardzo intensywnie rozważane i dyskutowane. Niestety głównym czynnikiem jest dla mnie, jako organizatora, jest odległość. Niestety spać nie będę spokojnie, jak nie odwiedzę takiego miejsca z jeden czy najchętniej dwa razy, nim zaproszę grono forumowe Mam jednak przeczucie, że się tam jeszcze spotkamy Po prostu nie nadszedł jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No to Gołębiewski w Wiśle będzie za mały. Ale gdyby tak te baseny napełnili piwem to by dopiero było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 + za idealny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Tylko jakie to by miało być piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Żeby tak wlać do basenu, potem do tego si..... To chyba tylko jakiś koncerniak. Możę w ramach reklamy duży browar da piwo gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Pomysł fantastyczno-naukowy, więc tylko na temat proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jako, że nie pisałem to jak ostatnio czyli 3 miejsca starczą ( jedno dla mnie podwójne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi