grzeju Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Cześć 🙋♂️ mam na imię Grzegorz i mieszkam w Gdańsku, od bardzo dawna fascynuje się piwem oraz piwowarstwem od 27 stycznia w moim pokoju gości fermentor z powstającym piwkiem. Wiadomo początki są trudne i stresujące natłok różniących się od siebie informacji wprawia mnie w zagubienie ale wierzę że wszystko będzie dobrze, już teraz wiele się nauczyłem z tego forum, i dlatego postanowiłem dołączyć jako pełnoprawny użytkownik. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia w poruszanych wątkach. seba_s i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Cześć Witamy i powodzenia 🍻 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Cześć, tutaj na forum znajdziesz sporo wiedzy i można wymienić się doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 8 godzin temu, grzeju napisał(a): Wiadomo początki są trudne i stresujące natłok różniących się od siebie informacji wprawia mnie w zagubienie ale wierzę że wszystko będzie dobrze, Podstawowa zasada inżynierii, którą warto stosować w życiu w tym i w piwowarstwie, to KISS Keep It Simple Stupid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi