grzeju Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Cześć 🙋♂️ mam na imię Grzegorz i mieszkam w Gdańsku, od bardzo dawna fascynuje się piwem oraz piwowarstwem od 27 stycznia w moim pokoju gości fermentor z powstającym piwkiem. Wiadomo początki są trudne i stresujące natłok różniących się od siebie informacji wprawia mnie w zagubienie ale wierzę że wszystko będzie dobrze, już teraz wiele się nauczyłem z tego forum, i dlatego postanowiłem dołączyć jako pełnoprawny użytkownik. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia w poruszanych wątkach. seba_s and elroy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Cześć Witamy i powodzenia 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 Cześć, tutaj na forum znajdziesz sporo wiedzy i można wymienić się doświadczeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyżak Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 8 godzin temu, grzeju napisał(a): Wiadomo początki są trudne i stresujące natłok różniących się od siebie informacji wprawia mnie w zagubienie ale wierzę że wszystko będzie dobrze, Podstawowa zasada inżynierii, którą warto stosować w życiu w tym i w piwowarstwie, to KISS Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts