Skocz do zawartości

Piwo z suchego słodu


Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, dzejkej napisał(a):

Tak jak @anteks pisze, może zostaw sobie ten suchy ekstrakt do wykorzystania na startery lub ewentualne korekty blg?

Ogólnie to suchy ekstrakt to zło. Drogie, upierdliwe w przechowywaniu po otwarciu

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

47 minut temu, INTseed napisał(a):

Spokojnie można zrobić. Na początku to jest dobra nauka i szybko zrobisz. Nie potrzeba większego garnka.
Masz też puszki już z chmieleniem. Łączysz 2 puszki i masz piwo.
Fermentacja najważniejsza ;)

Są suche ekstrakty nachmielone?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.