Raf78 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Zgodnie z powszechnie przyjętymi wytycznymi, dla górnej fermentacji ustalamy najczęściej ciśnienie od 8 do 12 PSI, zaś dla lagerów od 15 do 20 PSI. Jakie macie doświadczenie w ustawieniu ciśnienia przy drożdżach US 05 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Po co chcesz ciśnienia na US-05? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 3 godziny temu, Raf78 napisał(a): Zgodnie z powszechnie przyjętymi wytycznymi, dla górnej fermentacji ustalamy najczęściej ciśnienie od 8 do 12 PSI, zaś dla lagerów od 15 do 20 PSI. Jakie macie doświadczenie w ustawieniu ciśnienia przy drożdżach US 05 ? 0,4bar, ale to latem w TO 23C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się