Raf78 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Zgodnie z powszechnie przyjętymi wytycznymi, dla górnej fermentacji ustalamy najczęściej ciśnienie od 8 do 12 PSI, zaś dla lagerów od 15 do 20 PSI. Jakie macie doświadczenie w ustawieniu ciśnienia przy drożdżach US 05 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Po co chcesz ciśnienia na US-05? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 godziny temu, Raf78 napisał(a): Zgodnie z powszechnie przyjętymi wytycznymi, dla górnej fermentacji ustalamy najczęściej ciśnienie od 8 do 12 PSI, zaś dla lagerów od 15 do 20 PSI. Jakie macie doświadczenie w ustawieniu ciśnienia przy drożdżach US 05 ? 0,4bar, ale to latem w TO 23C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się