elroy Opublikowano Sobota o 21:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:51 Cześć Z racji potrzeb i w sumie braku prostej, szybkiej i darmowej platformy gdzie można by zbierać dane z urządzeń typu iSpindel, zabrałem się za pisanie takowej Core aplikacji gotowy, testuję i raczej wszystko gra, ale to wyjdzie w praniu Aplikacja będzie umożliwiała dodanie do 4 iSpindel i oczywiście będzie darmowa. Niebawem wrzucę linka do testów, jak skończę ustawienia alertów mailowych. A na razie trochę screenów. Wszelakie sugestie co ewentualnie dodać, rozbudować mile widziane Konstoi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano Niedziela o 07:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:40 Chętnie popróbuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano Poniedziałek o 11:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:47 Nie wiem czy dobrze (nie)widzę, ale może tam gdzie pokazuje aktualne blg, mogłoby podać blg startowe i datę, a nie jedynie aktualny odczyt blg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano wczoraj o 13:27 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:27 W dniu 24.03.2025 o 12:47, arek-lin napisał(a): Nie wiem czy dobrze (nie)widzę, ale może tam gdzie pokazuje aktualne blg, mogłoby podać blg startowe i datę, a nie jedynie aktualny odczyt blg? Pewnie, dobry pomysł, tutaj jest dużo wolnego miejsca, to dodam te dane szczegółowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi