bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cześć. Jak to można załatwić? Tylko prośba do moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cześć. Jak to można załatwić? Tylko prośba do moda? Grzesiu co ty znowu kombinujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bielok, co Ty jesienno-zimowej deprechy dostałeś? Jaki profil chcesz usuwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Oj, Bielok, Bielok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bieloczku,spuść te paskudne myśli w kiblu,prześpij się,bo my cię z forum nie puścimy i basta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Koledzy. Nie macie nic do powiedzenia w temacie .... to wieci co robić? Milczenie jest złotem. Czekam na odpowiedz Erloya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Należy napisać do mnie maila na elroy@piwo.org, z adresu który widnieje w Twoim profilu wraz z uzasadnieniem, dniem i datą kiedy profil ma być usunięty. Posty w dyskusjach oczywiście pozostaną na forum. Można również konto zawiesić na podany okres czasu. To tak urzędowo, a prywatnie to Grzesiu mam nadzieję, że przemyślisz decyzję, bo będzie nam tu Ciebie brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Koledzy. Nie macie nic do powiedzenia w temacie .... to wieci co robić? Milczenie jest złotem. Czekam na odpowiedz Erloya. Jeżeli myślisz o całkowitym usunięciu konta, to muszę Cię zmartwić można to zrobić tylko z kimś kto ma 0 postów. Dlatego zapytałem o jaki profil Ci chodzi. Także niestety Twoje posty jako bielok już tu zostaną do końca piwo.org. Można chyba jedynie zmienić status, na gość lub coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dziękuje Tomku Wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No cóż,twoja wola,ale na zjazdach i spotkaniach będziemy się widzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A co wy go już grzebiecie?... póki co zapytał, jak to się robi, a nie że już to robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nikt Grzesia nie grzebie, byle siebie sam nie pogrzebie. Ja go troszkę znam i mam nadzieję że nie robi resetu bo to nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 BIELOK - Grzesiu na kryzys najlepsze jest dobre piwo, oczywiście nie produkt GŻ tylko domowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 coś mnie dzisiaj ominęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 coś mnie dzisiaj ominęło ? Nie Bielok dopytywał o składnię sql usuwającą wpis z tabeli użytkowników. Takie tam technikalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 coś mnie dzisiaj ominęło ? Nie Bielok dopytywał o składnię sql usuwającą wpis z tabeli użytkowników. Takie tam technikalia To ja już nic nie rozumiem. Jakby nie było - to jest, jak do tej pory, najbardziej trzymający w napięciu wątek na tym Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Eeee koledzy! Nie podniecajcie się tak! Na paru forach widywałem różne, mniej lub bardziej spektakularne pożegnania. Często na pokaz. Często zakończone powrotem. Może Bielok tak się z nami żegna? A może chodzi o coś innego? Pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi