elroy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zapraszam do zapoznania się z betą nowej listy piwowarów i browarów domowych. http://www.piwo.org/forum/map.php Aby Twój browar pojawił się na liście muszą być wypełnione następujące pola w profilu. Personalne/Mapa - wpisz lokację. - zaznacz swoją pozycję na mapie Dane piwowarskie - wypełnij wszystkie pola Od tego momentu znajdziesz się na liście "Browarów Domowych" Gorąca prośba - proszę o rzetelne wypełnienie danych. W polu ilość warek wpisz konkretną ilość - 10, 20 czy 100. Wartość np: "na razie nic" mało wnosi . Tyczy się to wszystkich ważnych pól. Jest to o tyle istotne, że z 390 dodanych piwowarów, tylko 260 wypełniło poprawnie dane Dziękuję za zainteresowanie i zapraszam do uzupełnienia i poprawienia profili. ps: sortowanie poszczególnych kolumn zostanie dodane w najbliższych dniach. Aktualnie domyślnie jest po nazwie użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zostało dodane sortowanie po każdym polu w tabeli Jednocześnie informuję, że dziś po 24.00 zostaną ujednolicone wpisy zwłaszcza w polu "ilość warek". Inaczej mówiąc wpis np. "około 40" zostanie wyświetlony jako 40 etc. Ostatnia szansa, aby zrobić to samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 w wyszukiwaniu po ilosci warek nadal bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 w wyszukiwaniu po ilosci warek nadal bałagan Tak masz rację - mimo moich próśb, wciąż ilości to "kilka.., powyżej, parędziesiąt, powyżej...". Nie wiem.. wykasować tą kolumnę, zostawić jak jest ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zostaw tak jak jest. Udzielający się na ogół podają aktualne wartości. A jak ktoś uwarzył kilkadziesiąt czy nawet kilkaset warek to trudno wymagać żeby policzył co o jednej.. Wg mnie i tak to pole daje dobry obraz kto jak zaawansowany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Żeby informacja o ilości warek była prawdziwa to trzeba by uzupełniać dane n.p. co miesiąc. A niektórzy nie logują się na forum nawet przez kilka miesięcy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A jak ktoś uwarzył kilkadziesiąt czy nawet kilkaset warek to trudno wymagać żeby policzył co o jednej.. chyba liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Z ilością warek bywa różnie, ja podaje zaniżone wartości, warze systematycznie, ale jestem na bakier z buchalterją. Jestem chyba niezorganizowany, dziennik piwny zaczynałem prowadzić już chba z 5 razy, nie mogę się zmobilizować do systematyczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Z ilością warek bywa różnie, ja podaje zaniżone wartości, warze systematycznie, ale jestem na bakier z buchalterją. Jestem chyba niezorganizowany, dziennik piwny zaczynałem prowadzić już chba z 5 razy, nie mogę się zmobilizować do systematyczności. No to jak warzysz te same warki skoro nie masz notatek. Przepraszam chyba masz bardzo dobrą pamięć. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Z ilością warek bywa różnie' date=' ja podaje zaniżone wartości, warze systematycznie, ale jestem na bakier z buchalterją. Jestem chyba niezorganizowany, dziennik piwny zaczynałem prowadzić już chba z 5 razy, nie mogę się zmobilizować do systematyczności.[/quote']No to jak warzysz te same warki skoro nie masz notatek. Przepraszam chyba masz bardzo dobrą pamięć. JK Szczątkowe zapisy mam, ale okresowo warze więcej, obywam się bez zapisów, jutro np. butelkuje jedną warke i nastawiam dwie kolejne - nie chce mi się pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mam pytanie ja wpisać współrzędne aby lokalizacja została prawidłowo zaznaczona? Próbowałem na kilka sposobów ale jeszcze mi się nie udało. Moje współrzędne: N=51°56'23''; E=15°30'18 '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mam pytanie ja wpisać współrzędne aby lokalizacja została prawidłowo zaznaczona?Próbowałem na kilka sposobów ale jeszcze mi się nie udało. Moje współrzędne: N=51°56'23''; E=15°30'18 '' Wejdz do profilu i z lewej strony masz Personalne/Mapa. Ja wpisałem tylko miasto i starczy, bo mieszkam w centrum. Ale skoro ma GPS'a to później poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie wydaje się żeby to starczyło, mnie cały czas na mapie nie ma pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie wydaje się żeby to starczyło, mnie cały czas na mapie nie mapzdr Kliknij po prostu bezpośrednio na mapce w profilu a pojawi się czerwony marker. Zapisz na dole ustawienia i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 dzieki, wyjątkowo proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi