funkymonk Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam. Czy jest ktoś z Bydgoszczy kto miałby drożdże w jakiejkolwiek postaci do bittera? Jestem w wielkiej potrzebie. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Mam gęstwę S04 - ma około miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Mam gęstwę S04 - ma około miesiąca. Wylej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy ktoś z Warszawy ma gęstwę drożdży które słabiej flokulują , bo chciałem zrobić Notheast IPe, a muszę zrobić jutro i nie zdążę namnożyć drożdży . Najbardziej z popularnych by pasowały fm52. Jestem skłonny nawet zapłacić , ale potrzebuję gęstwy ;/ Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez LukK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezczynność II kwartału Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Czy ktoś z Warszawy ma gęstwę drożdży które słabiej flokulują , bo chciałem zrobić Notheast IPe, a muszę zrobić jutro i nie zdążę namnożyć drożdży . Najbardziej z popularnych by pasowały fm52. Jestem skłonny nawet zapłacić , ale potrzebuję gęstwy ;/ Wczoraj wieczorem przelewałem na cichą moje APA i wylałem ok lit gęstwy FM52. Szkoda, że mogłem pomóc a tak lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Szybka Akcja!!!!! Mam do oddania starter z Wyeast Bohemian Lager. Starter ma dwa dni. Dobrze się namnożył. Niestety zabrakło mi czasu żeby uwarzyć Piwo. Starter do przechwycenia jutro rano w Warszawie na Bielanach. Numer do mnie 504 042 062. Jestem dostępny od 8:00 do jakiejś 11:00. Potem wyjeżdżam. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Łódź - pierwsze pokolenie Wyeast 1968 London Ale. Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abra Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Czy ktoś z Siedlec lub okolic ma do oddania gęstwę do IPA lub zbliżoną? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Czy jest ktoś z Bydgoszczy kto miałby drożdże w jakiejkolwiek postaci do bittera? Jestem w wielkiej potrzebie. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Daj znać na priv, nie jestem z Bydzi ale mogę poratować jak by co od czasu do czasu. W tej Chwili FM10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Poszukuję gęstwę do West Coast IPA. US05, Dannstar Nothingham lub FM52, w zamian oferuję piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 DO oddania mam FM41 gwoździe i banany dzis zlane, 2 warka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorime Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jaka lokalizacja? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wrocław/ Jaracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauruss Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Ja mam na zbyciu suchary: BAVARIAN WHEAT M20 Mangrove Jack's Mangrove Jack's M27 Belgian Ale i płynne FM28 Habit opata powymieniam na jakieś piwka domowe. FM-y miały termin do marca, ale to tylko kwestia większego startera, spokojnie można robić. Wrocław Edytowane 20 Maja 2017 przez tauruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Bydgoszcz - Oddam tygodniową gęstwę French Saison od MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wattad Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 3 lub 4.06.2017 do oddania będzie gęstwa FM41 Gwoździe i banany po drugiej warce. Mile widziane piwko . Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć, w zamian za piwko chętnie przygarnę jakieś belgi na niedzielne warzenie BPA. Ktoś - Coś - najchętniej Wola / Centrum / Żoliborz / Bielany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDorsz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Cześć, Poszukuję gęstwy do pszenicy. Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Wrocław. Do oddania gęstwa MJ M21 BELGIAN WIT, zebrana 08.06.16, około 300ml. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez nidzwiadekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milllosz Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Poszukuje gestwy do saison (Warszawa). Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 We Wtorek 20.06 będę miał do oddania gęstwę po fm 20 biale walonki drożdże do wita jak i wit ipy, Pierwszy zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorime Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Przygarnę gęstwę do Grodziskiego, najlepiej FM51. Kręcę przeterminowane FM'ki od 90h i jak na razie nie zapowiada się aby na dzisiaj coś z nich było, a mam czas na uwarzenie tego piwa. Jeśli ktoś z Wrocławia mógłby pomóc to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indianin666 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 W środę będę warzył lekkie piwo z kwiatami czarnego bzu. Niestety okazało się, że drożdże, które miałem odłożone z poprzedniej warki szlak trafił. Czy ktoś z Warszawy (najlepiej okolice wilanów-mokotów-ochota) miałby jakąś gęstwę do odstąpienia lub suchary na sprzedaż? Coś do górnej fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Chętnie zaopiekuję się gęstwą po grodziskim, Wrocław/Gaj, jestem mobilny mogę podjechać z piwkiem. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Michaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fekaliusz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Mam do oddania 2 pokolenie gęsty Fm52 po IPA 15blg. 3x100ml.Zbierana 23.06. Lądek-Zdrój, Kłodzko, okolice Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Fekaliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi