Pieron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No ładnie kopyr chciał was wytruć? a Kopyr twierdzi że to specjalnie na moje życzenie' date=' ale dziś myślę, że musiałem zostać źle zrozumiany niektóre z tych piw były całkiem, zwykle te o większym blg.[/quote'] Może o mnie chodziło. W sumie to dobrze że nie przyjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No ładnie kopyr chciał was wytruć? a Kopyr twierdzi że to specjalnie na moje życzenie' date=' ale dziś myślę, że musiałem zostać źle zrozumiany niektóre z tych piw były całkiem, zwykle te o większym blg.[/quote'] Może o mnie chodziło. W sumie to dobrze że nie przyjechałem Właśnie. To pieron był prowodyrem. Wiktor jedynie oferował się do pomocy przy niesieniu, a mnie się zakonotaowało, że zgłaszał się do pomocy przy degustacji. Także zwracam honor. Fakty z degustacji są następujące: - Granda nie należy leżakować, - Ciechan niepasteryzowany nawet po 2 latach nie kwaśnieje, zresztą żadne piwo nie było skwaśniałe. - hitem panelu zostało Gotyckie z Grudziądza - nisko nasycone, praktycznie klarowne, o intensywnym karmelowym aromacie, z nutami suszonej śliwki i porto w smaku. W domu otworzyłem jeszcze niepasteryzowane Premium z Kormorana i Dawne z Konstancina (9 miesięcy po terminie), które nie były degustowane, również brak kwacha. Jak bym był zdesperowany, to spokojnie były do wypicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Fakty z degustacji są następujące:- Granda nie należy leżakować, To się właśnie niektórzy przekonali co robią porterówkę. Otóż niektóre są lepsze inne gorsze, ale zależy tylko od daty rozlewu. To dostrzegli mieszalnicy porterówki, że różne ma smaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wycieczka do browaru Konicka rewelacyjna! Piwo tam mają po 23, 24 i 25 koron z tego co pamiętam. Do tego całkiem fajne jadło no i zwiedzanie browaru! Jak dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Fakty z degustacji są następujące:- Granda nie należy leżakować' date='[/quote'] To się właśnie niektórzy przekonali co robią porterówkę. Otóż niektóre są lepsze inne gorsze, ale zależy tylko od daty rozlewu. To dostrzegli mieszalnicy porterówki, że różne ma smaki. Nie do końca jarzę o co Ci chodzi, ale mnie idzie o to, że w przeciwieństwie do Komesa, Łódzkiego, Warmińskiego czy Ciechana 22 i wielu innych, Grand wraz z czasem traci, a nie zyskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Fakty z degustacji są następujące:- Granda nie należy leżakować' date='[/quote'] To się właśnie niektórzy przekonali co robią porterówkę. Otóż niektóre są lepsze inne gorsze, ale zależy tylko od daty rozlewu. To dostrzegli mieszalnicy porterówki, że różne ma smaki. Do porterówki uważam że najlepszy Łódzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 http://telewizja.ox.pl/wideo,15446,piwa,-nalejcie-piwa....html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 było w media a piwowarstwo domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a fakt. Tam nie szukałem. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie szkoda Wam rozwalać taki pożyteczny i konkretny wątek (MaPD) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie szkoda Wam rozwalać taki pożyteczny i konkretny wątek (MaPD) ? No w sumie masz rację Zrobię porządki za moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wycieczka do browaru Konicka rewelacyjna! Piwo tam mają po 23, 24 i 25 koron z tego co pamiętam. Do tego całkiem fajne jadło no i zwiedzanie browaru! Jak dla mnie bomba zazdroszczę Wam Ja musiałam dogorywać w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czy ktos z Warszawy wybiera się na Walne w tym roku ;-) Może inaczej czy ktoś ma wolne miejsce w samochodzie ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ja się dołączę do pytania - jedzie ktoś ze Śląska ? To znaczy wiem, że ktoś jedzie tylko czy jest szansa na jakiś wspólny transport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jakby się znalazł jakiś transport to może i mnie by się udało dojechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Z Warszawy nikt nie jedzie czy nikt nie ma miejsca wolnego w samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Arek, jest szansa, że będę jechał moim bananowozem, o ile tylko Janek zaakceptuje moje zgłoszenie. Jak tylko nie okaże się, że już jest za późno, bo termin był do 2 marca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jadę przez Opole i Kędzierzyn Koźle, mam wolne 3 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Arek, jest szansa, że będę jechał moim bananowozem, o ile tylko Janek zaakceptuje moje zgłoszenie. Jak tylko nie okaże się, że już jest za późno, bo termin był do 2 marca... No i co ? Ja dawno Ci odpowiedziałem. Pozytywnie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jak się okazało Arek się zgłosił już wcześniej, tylko ja zwlekałem do ostatniej chwili. Jedziemy w piątek rano, mam jeszcze jedno miejsce na trasie przez Częstochowę (od Warszawy A2, S8, DK1). Powrót w niedzielę rano po śniadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jadzie ktoś może na Walne w sobotę rano trasą przez Górny Śląsk (od Katowic po Gliwice)? Chętnie bym się zabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Na pewno ja, aczkolwiek jeszcze nie wiem jak - nie wiem czy mechanik zdąży złożyć mój złomochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Fajnie by było. A jeżeli nawet nie to możemy razem pojechać cugiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dam znać jak będzie Jacku, a tak na marginesie to nikt więcej od nas z okolic nie jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi