tieroo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 no i mamy wyniki Portery Bałtyckie oceniane przez Komisję Branżową w składzie: - Tomasz Wójcik ? Portal Piwo.org, - Grzegorz Bartosik ? Browar Czenstochovia, - Jerzy Orszulak ? Bractwo Piwne, otrzymały następującą punktację : 1 miejsce z wynikiem 91,30 pkt. ? Szymon Kierszniowski 2 miejsce z wynikiem 87,00 pkt. ? Piotr Turek 3 miejsce z wynikiem 83,30 pkt. ? Damian Gacioch 4 miejsce z wynikiem 76,00 pkt. ? Wiktor Saczuk 5 miejsce z wynikiem 75,70 pkt. ? Dorota i Janusz Chrapek Piwa Żytnie oceniane przez Komisję Branżową w składzie: - Rafał Kowalczyk - przewodniczący - Browarzyciel sp. z o.o. - Michał Kopik? Piwodziej.pl - Adrian Bartosik ? Browar Czenstochovia, otrzymały następującą punktację : 1 miejsce z wynikiem 84,00 pkt. ? Krzysztof Kula 2 miejsce z wynikiem 73,30 pkt. ? Andrzej Grzeliński 3 miejsce z wynikiem 72,30 pkt. ? Adam Wróbel 4 miejsce z wynikiem 70,30 pkt. ? Marek Sikorski 5 miejsce z wynikiem 62,00 pkt. ? Czesław Dziełak Komisja Konsumencka w składzie: - Marek Suliga ? Bractwo Piwne, - Krzysztof Kołaczyk - RKS Raków Częstochowa, - Adam Markowski - Urząd Miasta - Marian Maślanka - CKM Włókniarz Częstochowa, - Janusz Pawlikowski ? Życie Częstochowskie, - Robert Krakowiak - Klub Zabytkowych Pojazdów Militarnych oceniając piwa przyznała następującą punktację w kategoriach: Porter Bałtycki: 1 miejsce z wynikiem 96,00 pkt. ? Czesław Dziełak 2 miejsce z wynikiem 94,50 pkt. ? Jan Krysiak 3 miejsce z wynikiem 94,00 pkt. ? Michał Barancewicz 4 miejsce z wynikiem 91,20 pkt. ? Szymon Kierszniowski 5 miejsce z wynikiem 91,00 pkt. ? Agnieszka Łopata Piwo Żytnie : 1 miejsce z wynikiem 88,30 pkt. ? Andrzej Grzeliński 2 miejsce z wynikiem 84,50 pkt. ? Marek Sikorski 3 miejsce z wynikiem 81,50 pkt. ? Adam Wróbel 4 miejsce z wynikiem 81,20 pkt. ? Krzysztof Kula 5 miejsce z wynikiem 72,30 pkt. ? Czesław Dziełak GRATULACJE dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla medalistów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla finalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla laureatów! Ależ wysokie oceny w kategorii porter w komisji konsumenckiej! Musiało piwo smakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 I ja byłem na Alei Smaku. Pokaz warzenia piwa przez Admiro był super, jednak jednocześnie była warzona zupa piwna przez kol.Pioturek. Zupa była fajna, szczególnie podobało mi się doprawianie zupy. Fotki dodam później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Moje gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zapomniałem o gratulacjach, ale to pewnie że dopiero co przyjechałem z tego słońca. Gratulacje dla wszystkich startujących, w szczególności dla nagrodzonych i zwycięzców. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla wszystkich! Fajnie byłoby zrobić przy okazji jakiegoś konkursu off-kategorię 'zupa piwna'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 gratulacje! a oprocz gratulacji mam taka jedna propozycje, czy oprocz imion i nazwisk moznaby dorzucac nicki z forum? dzieki temu latwiej pozniej sobie w zapiskach piwowarow odnalezc recepture. Generalnie wiekszosc ludzi z forum kojarze po nicku a nie po imieniu i nazwisku. Nie wiem jak inni, ale chyba nie jestem wyjatkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Również gratuluje Miałem możliwość spróbowania kilku porterów i były one faktycznie na wysokim poziomie. Dzięki również dla admiro i pierona za piwa domowe i pioturka za polewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratulacje dla wszystkich laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wielkie brawa i gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) gratulacje! a oprocz gratulacji mam taka jedna propozycje, czy oprocz imion i nazwisk moznaby dorzucac nicki z forum? dzieki temu latwiej pozniej sobie w zapiskach piwowarow odnalezc recepture. Generalnie wiekszosc ludzi z forum kojarze po nicku a nie po imieniu i nazwisku. Nie wiem jak inni, ale chyba nie jestem wyjatkiem... Nicki: Szymon Kierszniowski - Sziszi Piotr Turek - Pioturek Damian Gacioch - Damian_ia4 Wiktor Saczuk - Wiktor (wsaczuk) Dorota i Janusz Chrapek - Dori Krzysztof Kula - Kuli Andrzej Grzeliński - Admiro Adam Wróbel - Pieron Marek Sikorski - Mareks Czesław Dziełak - Dagome Jan Krysiak - Wena Michał Barancewicz - Sirvantes Agnieszka Łopata - AgaL Gratuluję pozostałym zwycięzcom Bardzo dzięki Pieronowi za obecność i częstowanie swoim piwem Edit: uzupełniłem nicki Edytowane 5 Czerwca 2011 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gratulację dla wszystkich laureatów ! Bardzo mnie cieszy, że mój porter bałtycki został doceniony, ponieważ jest to styl piwa, który darze szczególnym sentymentem Chciałbym zauważyć, że dwa ze zwycięskich piw pochodzą z Zielonej Góry. Tradycyjnie poproszę o wysłanie mi receptur zwycięskich piw, celem umiejscowienia ich na wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Marek Sikorski - mareks Gratulacje dla Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gratulacje dla Zielonej Góry, jak i pozostałych laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gratuluje wszystkim uczestnikom cieszę się z tego 4 miejsca w porterze, zwłaszcza że to mój pierwszy porter i dodatkowo jest to nowe piwo Politechniki - będzie się czym pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gratuluję laureatom. Pieron - to żytnie to to co mi dałeś w Wiśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gratulacje dla laureatów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) gratulacje! a oprocz gratulacji mam taka jedna propozycje' date=' czy oprocz imion i nazwisk moznaby dorzucac nicki z forum? dzieki temu latwiej pozniej sobie w zapiskach piwowarow odnalezc recepture. Generalnie wiekszosc ludzi z forum kojarze po nicku a nie po imieniu i nazwisku. Nie wiem jak inni, ale chyba nie jestem wyjatkiem...[/quote'] Nicki: Szymon Kierszniowski - Sziszi Piotr Turek - Pioturek Damian Gacioch - Damian ia3 Wiktor Saczuk - Wiktor (wsaczuk) Dorota i Janusz Chrapek - Dori Krzysztof Kula - Kuli Andrzej Grzeliński - Admiro Adam Wróbel - Pieron Marek Sikorski - niestety nie wiem Czesław Dziełak - Dagome Jan Krysiak - Wena Michał Barancewicz - niestety nie wiem Agnieszka Łopata - AgaL Gratuluję pozostałym zwycięzcom Bardzo dzięki Pieronowi za obecność i częstowanie swoim piwem Nie damian_ia3 tylko damian_ia4 Edytowane 5 Czerwca 2011 przez damian_ia4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Michał Barancewicz - sirvantes Gratulacje dla uczestników! To zaszczyt stanąć w szranki z tak szacownym gronem Podobnie jak kolega Wiktor ja również zmierzyłem się z porterem po raz pierwszy dlatego tak wysoka ocena od Komisji Konsumenckiej bardzo mnie cieszy. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Podobnie jak kolega Wiktor ja również zmierzyłem się z porterem po raz pierwszy dlatego tak wysoka ocena od Komisji Konsumenckiej bardzo mnie cieszy. dokładniej rzecz biorąc to moje drugie podejście do portera, z tym że pierwsze pojedzie jutro do Żywca jako RIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi