elroy Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Aktualna ilość zapisanych osób: 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No to ładna impreza się szykuje. Rzutem na taśmę dojdzie jeszcze 50. A elroy pisze że już ponad 50 osób się zgłosiło. Może się okazać że w "Krokusie" miejsc zabraknie? Czyżby trzeba było pospieszać z podjęciem decyzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Czy zabraknie, tego nikt nie wie, ale nie zostawiajcie zapisów na ostatnią chwilę do dyspozycji mamy sumarycznie: 22 pokój 4 osobowy (studio 2 + 2) 15 pokój 2 osobowy 6 pokój 4 osobowy 5 apartament 4 osobowy Krokus nie posiada "trójek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Rok temu było tłoczno i miejsca rozeszły się bardzo szybko. W tym roku jako tako, czyżby mniej osób jest chętnych na spotkanie czy to kryzys. Bo jak z mojego powodu to nie jadę i będzie zicher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury żniwiarz Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 na apartamenty jest jakieś losowanie czy na forum rządzi fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 na apartamenty jest jakieś losowanie czy na forum rządzi fala Zależy czy apartament z zimnym szampanem czy bez Apartamenty pójdą do rozdziału na samym końcu, ew zakwateruję tam najbardziej licznie przybyłych piwowarów. Nie ma fali, nie ma losowania Zostawiam te pokoje na czarną godzinę, bo Krokus nie ma "trójek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Tym sposobem najwytrwalsi czekają na ostatnią chwilę i liczą na te apartamenty. Czuję, że w czwartek przed Zlotem będzie się działo-szybkie zapisy na apartamenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Spokojnie Pieronie Aktualna ilość zapisanych osób na godzinę 20:40 - 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No to trochę niektórych ruszyło. ELROY - napisz, że zapisani od 01-03-2011 śpią w namiotach na Równicy, to od razu przyspieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja wpadnę w jakiś dzień jak nie będę w pracy, ale z racji mojego położenie bez noclegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja wpadnę w jakiś dzień jak nie będę w pracy, ale z racji mojego położenie bez noclegu Będziesz chciał wykupić posiłki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Pewnie liczy na zaPitkę Posiłki w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak przyniesie "krzynka piwa"może przyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak przyniesie "krzynka piwa"może przyjść. Gdzie tam, krzynka na przywitanie, druga na wymianę, a co do picia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 O to to,tak jest "trzi krzynki piwa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tu nie chodzi o skrzynka, dwie czy pięć. Tu chodzi o atmosferę, a to co pisałem to oczywiście w formie żartu. I oczywiście zapraszam na browara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tylko baha nie napisał gdzie jest "położony":lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tylko baha nie napisał gdzie jest "położony":lol: Jak to nie, założył wątek "Witam z Cieszyna/Świętochłowice". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tylko baha nie napisał gdzie jest "położony":lol: żeby być dokładniejszym to bardziej położona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tylko baha nie napisał gdzie jest "położony":lol: Jak to nie' date=' założył wątek "Witam z Cieszyna/Świętochłowice".[/quote'] O, to przepraszam :cool2: . Nie czytałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tylko baha nie napisał gdzie jest "położony":lol: żeby być dokładniejszym to bardziej położona w tej chwili na dywanie Szczerze mówiąc aż do połowy marca dopóki nie będę miała grafika z pracy nie wiem kiedy wolne raczą dać, a pracę mam też w weekendy często. A propos krzynek to właśnie mam zamiar coś uwarzyć więc może do tego czasu dojrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Moi drodzy! Mamy 72 osoby zarejestrowane, a przed nami już ostatni tydzień na decyzję (jak już wspominałem do 10 marca muszę przekazać do ośrodka liczbę osób i zaliczki) Jeżeli ktoś się waha, lub ma pytania proszę pisać lub dzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 żeby nie było w tych 72 jestem ja i mój pomocnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 hej, potwierdzenia przyjecia zgloszenia jakies odsylaliscie? bo ja poki co zadnego nie dostalem (rejestrowalem sie 21 lutego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi