crocco Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 21 Marca 2013 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Chyba ci się coś pomyliło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Robert trzeba trzymać poziom, a ta sieczka do tego nie prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=joK1Iq_V8bA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Chyba ci się coś pomyliło! Robert trzeba trzymać poziom, a ta sieczka do tego nie prowadzi. Aa tam, przecież to bajka. Film zrobiony na podstawie gier RPG. Chyba nigdy nie graliście... To forum dla dorosłych tak jak i tego typu gry ale jak Was razi to usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tak rozumiem zamysł autora filmu, ale jakoś mieszane uczucia mam, czy to aby można jako żart potraktować, choćby z racji tego w mediach czas liczy się od masakry do masakry /wczoraj chyba nawet była rocznica tej w szkole we Francji/. Myślę że takie głupie gierki jednak wpływ na psychę młodych ludzi mają sporą. Ale ja stary już się robię i może przesadzam w drugą stronę, mam nadzieję że nie wyskoczysz do mnie z dwururką przy najbliższym spotkaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ale jakoś mieszane uczucia mam, czy to aby można jako żart potraktować, choćby z racji tego w mediach czas liczy się od masakry do masakry /wczoraj chyba nawet była rocznica tej w szkole we Francji/. Myślę że takie głupie gierki jednak wpływ na psychę młodych ludzi mają sporą. Co prawda to prawda. Usunąłem. Ale ja stary już się robię i może przesadzam w drugą stronę, mam nadzieję że nie wyskoczysz do mnie z dwururką przy najbliższym spotkaniu . Pełen luz. Normalnie chodzę z jednorurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jezioro łabędzia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Powiem Ci że te tzw. Pieski to sa baardzo nie bezpieczne, miałem z tym do czynienia....bardzo czułe i zwrotne, w rekach debila łatwo było o wypadek. Ot i ja w roli głównej : Edytowane 21 Marca 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wiewiórka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 http://www.wiocha.pl...jonowy-w-Sanoku Wypić jedno piwo to jak obciąć paznokcie tylko u jednej ręki. Trochę bez sensu. Ląduje polski samolot na lotnisku w Chicago. Pilotom cudem udaje się uniknąć katastrofy i tylko ich nadzwyczajne umiejętności oraz znakomity system hamulcowy Boeinga pozwoliły na zatrzymanie samolotu przed krańcem pasa startowego... - To jest chyba najkrótszy pas startowy ze wszystkich cholernych pasów jakie w życiu widziałem - mówi pierwszy pilot. - Nooo... - odpowiada drugi - ale za to jaki szeroki... będzie z dziesięć kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 - Zenek wracasz do domu pijany o 4 nad ranem. Brak mi słów na ciebie… - Zośka mało książek czytasz to i słownictwo ubogie. Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Facet z bólem jąder został skierowany do gabinetu nr 2. Tam zbadał go lekarz, pomalował jedno jądro gencjaną, coś napisał na karteczce i skierował do gabinetu nr 30. W 30-tce drugi lekarz przeczytał skierowanie, pomalował facetowi drugie jajko jodyną, coś napisał na skierowaniu i wysłał z powrotem do 2-ki. Facet ciekawy idzie, zagląda w skierowanie, a tam napisane: - Wesołych Świąt, Panie Doktorze! - A dziękuję i nawzajem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a Ty co byś zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Carslberg za 300 jurków, żeby choć Elefant... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Carslberg za 300 jurków przyjaźń - bezcenna i niestety w dzisiejszych czasach towar bardzo rzadko lub wogóle niespotykany:( Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 telefonistka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 telefonistka;) W Sosnowcu jednej dziecko już wypadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tak, to sklep w Chorzowie Batorym, już nie jednej osobie przypadł do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Hehe trzeba spróbować na jakieś piwko nakleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi