AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Mam nadzieję, że Was nie będzie trzeba tak zaganiać do piwa w dzień św. Patryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Cała prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie ma to jak wakacyjne wspomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie ma to jak wakacyjne wspomnienia. Jak to było w wierszyku? "byczek za rzepkę, oj przydał by się ktoś na przyczepkę..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I bardzo dobrze mu tak. Szkoda, że byk nie trafił trochę niżej. Przynajmniej gostek nie płodziłby kolejnych kretynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I bardzo dobrze mu tak. Szkoda, że byk nie trafił trochę niżej. Przynajmniej gostek nie płodziłby kolejnych kretynów. Ich już nie cieszy nowe sportowe auto,super jacht bo to mają.Jedynie co jeszcze rajcuje to ekstremalne doznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Najlepsze samochody, jachty i ucieczka przed bykiem nie zastąpią pary jajek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I bardzo dobrze mu tak. Szkoda, że byk nie trafił trochę niżej. Przynajmniej gostek nie płodziłby kolejnych kretynów. Aga jak możesz tak źle życzyć temu nieszczęsnemu pechowemu maczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Cała prawda o wróżbitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Aga jak możesz tak źle życzyć temu nieszczęsnemu pechowemu maczo On jest taki macho jak ja jestem baletnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 z rogiem w kolanie równie trudno być macho co i baletnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 On jest taki macho jak ja jestem baletnica Jesteś baletnicą? Kurcze, nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jesteś baletnicą? Kurcze, nie wiedziałem Tak. Jestem. Kruchą, wiotką i powabną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Cześć Tak. Jestem. Kruchą, wiotką i powabną eeeeeeeeeeeeee ....... to komu ja się tak nachalnie autoprezentowałęm w zeszłym roku w Żywcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Aaa pamiętam... wysoki, przystojny, szczupły, umięśniony blondyn z gęstą czupryną złotych loków... Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Cześć ;-) Aaa pamiętam... wysoki, przystojny, szczupły, umięśniony blondyn z gęstą czupryną złotych loków... O właśnie, a na słońcu moja lwia grzywa mieni się kolorami tęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Cześć ;-) O właśnie, a na słońcu moja lwia grzywa mieni się kolorami tęczy Cały Bielok, nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. Mężczyzna wchodzi wieczorem do lokalu. Spostrzega siedzącą przy barze atrakcyjna kobietę. Podchodzi i zagaja: - Co porabiasz ślicznotko? Ona patrzy mu głęboko w oczy i odpowiada: - Co porabiam? Dymam, kogo popadnie. Wszystkich jak leci. Starannie, na wylot i wszędzie. W domu, w biurze, nawet tutaj. Uwielbiam dymać, kogo się da i gdzie się da, od kiedy skończyłam naukę, nie robię nic innego. Na to on: - No proszę, coś podobnego! Ja tez jestem prawnikiem. A pani mecenas to w której kancelarii pracuje ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Kiedyś się śmiałem z tego Śląskiego wica dziś wiem ze to z życia wzięte : Ana godo do swoigo narzyczonego Icka : - jak sie juz ożyniemy to bydymy się dzielić swoimi problymami i troskami... Icek odpowiado : - ależ Jo niy mom trosk i problymów ! Ana odpowiado : -Dyć Ci godom że dopiero po ślubie ! Edytowane 10 Marca 2012 przez Lusterko87 Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Gdybym takie cos na ulicy zobaczył, to troche bym się zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Gdybym takie cos na ulicy zobaczył, to troche bym się zdziwił Niektórzy przestali by pić najprawdopodobniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kolega miał sen ze mu piwo przestało smakować...wstał o 4 rano poleciał do nocnego, kupił jedno.... i stwierdził ze był to tylko zły sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Nadchodzi nowa moda na lato,lolo chyba nie ma pojęcia co to za znak a jak zadowolony z siebie . Edytowane 13 Marca 2012 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Garść informacji o swastyce: http://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka Ten znak jest m.in. dość popularny u nas na Podhalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Mam wrażenie, że doskonale wie, natomiast pewnie nie wie, że jakiś przywódca europejskiego państwa niemal sto lat temu firmował swoje działania w ten sposób wystylizowaną swastyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi