korzen16 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Ale zmieniłeś też dość mocno zasyp. W poprzednim było za mało ciała? Profil bedzie sie znacznie różnił. Dopytuje bo moj nie był zachwycający, a planuje kolejne podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Zasyp zmieniłem bo tym akurat dysponowałem. Poprzedni lagier bursztynowy był ok, ale ten będzie chyba trochę lżejszy i mocniej nachmielony. Ten mój chmiel jest mocno amerykański i daje cytrusem.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia OK wszystko jasne. Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano Piątek o 09:51 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:51 #180 Złociste OG 11°BlgFG 3°BlgIBU 33Wielkość warki 25 lZasyp:Pilzneński - 5 kgPszeniczny - 200 gCaramunich II - 200 gZacieranie66°C - 60 min72°C - 15 min-> 78°CChmielenie:Martynka 25 g - 60 minutStyrian goldings 25 g - 15 minutEKG 25 g - 5 minutDrożdże:Gozdawa Ale YeastWysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi