korzen16 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Ale zmieniłeś też dość mocno zasyp. W poprzednim było za mało ciała? Profil bedzie sie znacznie różnił. Dopytuje bo moj nie był zachwycający, a planuje kolejne podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Zasyp zmieniłem bo tym akurat dysponowałem. Poprzedni lagier bursztynowy był ok, ale ten będzie chyba trochę lżejszy i mocniej nachmielony. Ten mój chmiel jest mocno amerykański i daje cytrusem.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia OK wszystko jasne. Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano Piątek o 09:51 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:51 #180 Złociste OG 11°BlgFG 3°BlgIBU 33Wielkość warki 25 lZasyp:Pilzneński - 5 kgPszeniczny - 200 gCaramunich II - 200 gZacieranie66°C - 60 min72°C - 15 min-> 78°CChmielenie:Martynka 25 g - 60 minutStyrian goldings 25 g - 15 minutEKG 25 g - 5 minutDrożdże:Gozdawa Ale YeastWysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się